01 / 05 / 2024

Dikkat! Bu Samsung telefonlara Android 13 verilmeyecek!

Dikkat! Bu Samsung telefonlara Android 13 verilmeyecek!

Hangi Samsung modelleri bir sonraki Android 13 güncellemesini almayacak? Detaylar için buraya tıklayın!



Samsung, birkaç modelde Android 13 tabanlı One UI 5.0'ı piyasaya sürdü. Güney Koreli şirket, 17 veya 19 Ekim'den itibaren Galaxy S22 modellerinin yeni sürümünün kararlı sürümlerini yayınladı.Şimdi ise önümüzdeki haftalarda daha fazla modele gelecek olan Android 13, Samsung cihazlarda olacak.

Android 13 alamayacak Samsung modelleri!

Samsung, geçen sezon piyasaya sürülen cihazların ana segmentinin bir parçası olmamasına rağmen, Android ve One UI güncellemelerini en az üç yıl ve güvenlik güncellemelerini  beş yıl boyunca yayınlama sözü verdi. Kısa  süre önce bu kararını geri alan şirket, yazılım desteği konusunda Apple ile doğrudan rekabet edebilmek için Android ve One UI için en az dört yıllık, son zamanlarda piyasaya sürülen bazı üst düzey modeller için beş yıllık güvenlik güncellemeleri sunuyor.

Android 13 almayan Samsung modelleri de uzun süre bekleyecek. Son olarak şirkete yakın olduğu bilinen Sammobile, Android 13 almayacak bazı modellerini paylaştı. Listede, sızıntının gerçek olup olmadığı konusunda kullanıcı tepkilerine neden olan bazı modeller de bulunuyor. İşte güncelleme almayacak Samsung markalı akıllı cep telefonları...


Geri Dön