12 / 05 / 2024

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.



GARANTİ BANKASI VE YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

İhtiyaç kredisine başvuru yapabilmek için birçok farklı yöntem bulunuyor. SMS ile ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yapı kredi bankası için özellikle 4411 numarasına mesaj göndererek kısa bir süre içerisinde başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Bireysel olarakta yine TC kimlik numaranızı aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi içeren bilgileri göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti bankası ve Yapı kredi bankası ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Bu kampanyalardan yararlanarak sizler de nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bankalar bu ihtiyaç kredilerine başvuru yaptıktan sonra kredi başvuruları onaylanınca paralarını hemen çekebilirler. Ödemeler için ise birçok vade seçeneği ile büyük kolaylık sağlanır. 36 ay vadeli bir şekilde bu ödemeleri yapabilirsiniz. Yine üç ay ertelemeli bir şekilde ödemelere başlayarak bu dönem de kolaylıklar sağlanır.


Geri Dön