08 / 05 / 2024

Bu şartları taşıyorsanız ödemeyi almayı unutmayın! Tam tamına 2 bin 605 TL alacaksınız 

Bu şartları taşıyorsanız ödemeyi almayı unutmayın! Tam tamına 2 bin 605 TL alacaksınız 

Hükümet, emekli olmayan kişilere belirli koşullar altında emekli aylığı benzeri bir ödeme yapma kararı aldı. Başvuru yapan ve tespit edilen başvuru koşullarını sağlayan vatandaşlara tam olarak 2 bin 605 TL ödeme yapılacağı açıklandı.



65 YAŞ AYLIĞI İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

65 yaş aylığı için başvuru yapmak isteyen vatandaşların başvurularını bizzat ikamet ettikleri şehirdeki valilik ya da kaymakamlıklara gitmeleri gerekmektedir. Başvuru işlemleri için gerekli evraklar hazırlanarak başvuru anında teslim edilmelidir. Başvurunun arkasından lüzumlu incelemeler yapılarak pozitif sonuçlandığında, 65 yaş aylığı verilecektir.

65 yaş aylığı hak eden vatandaşlara katkı ödemesi senede 4 kere, üç ayda bir olarak yapılır. Bu ödemeler mart, haziran, eylül ve aralık aylarında yapılır ve gereksinim sahibi kişilerin hesaplarına iletilir. 65 yaş aylığı ödemeleri, istenildiği takdirde Ziraat Bankası veya PTT vesilesi ile alınabilir.

Bu şartları taşıyorsanız ödemeyi almayı unutmayın! Tam tamına 2 bin 605 TL alacaksınız 

Bu katkı programı, gereksinim sahibi vatandaşlara muntazam olarak maddi yardım sunmak amacıyla oluşturulmuş bir hizmettir. Başvurunun yapıldığı valilik ya da kaymakamlıklar, lazım olan incelemeleri bitirerek katkı ödemesinin hakkaniyetli bir halde yapılmasını sağlarlar. Böylece 65 yaş aylığı, gereksinim sahibi vatandaşların hayat standartlarını iyileştirme amacına hizmet etmektedir.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Merakla bekleniyordu! İşte Redmi Note 12T Pro lansman tarihi ve Türkiye satış fiyatı


Geri Dön