28 / 04 / 2024

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Kişisel servetleri bu yıl en çok kaybeden milyarderler belli oldu. İşte en çok para kaybeden milyarderler...



Dünyadaki en küçük olaylar bile ekonomik dalgalanmaları tetikleyebilir. Şirketler gibi iş adamları da bu iniş çıkışlara tabidir. İşte en çok para kaybeden milyarderler.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!En çok para kaybeden milyarderler: Elon Musk listenin zirvesinde!

Listenin başında ABD devleri Tesla ve SpaceX ile tanınan Elon Musk yer alıyor.  Twitter satın alımı ve yaptığı olaylar ile gündemden düşmeyen CEO, alım işlemi için 44 milyar dolar harcamıştı.

Elon Musk'ın toplamda 100 milyar dolar kaybettiğini görebilirsiniz. Buna rağmen ünlü CEO hala dünyanın en zengin insanı.

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!İkinci sırada Mark Zuckerberg var!

Meta (Facebook) kurucusu, bilgisayar programcısı ve iş adamı Mark Zuckerberg 83.5 milyar dolar kaybetti. Şu anki net değeri 42 milyar dolar olan Zuckerberg, Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zengin 27. kişisi. 

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdiChangpeng Zhao’nun kaybı 81,9 milyar dolar!

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in CEO'su, 81,9 milyar dolarlık toplam zararla üçüncü sırada yer aldı. Kripto piyasasındaki dalgalanma nedeniyle ağır kayıplar yaşayan Zhao, dünyanın en zengin 112. kişisi konumunda.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön