12 / 05 / 2024

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Kişisel servetleri bu yıl en çok kaybeden milyarderler belli oldu. İşte en çok para kaybeden milyarderler...



Jeff Bezos: Kurumlar vergisi artışını destekliyoruz!Dördüncü sırada Jeff Bezos bulunuyor!

Perakende devi Amazon ile tanınan Jeff Bezos ise 76,7 milyar dolarla dördüncü sırada yer alıyor. Buna rağmen Bezos, 116 milyar dolarla dünyanın en zengin dördüncü kişisi.

 Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Larry Page 39,7 milyar dolar kaybetti!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, listede beşinci sırada yer alıyor. Page, 39,7 milyar dolarlık zararı ve 88,7 milyar dolarlık net servetiyle dünyanın sekizinci en zengin insanı.

 Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Sergey Brin de listede!

Bir başka Google kurucu ortağı olan Sergey Brin de listede altıncı sırada yer alıyor. Brin, 38.6 milyar dolarlık zarara rağmen şu anda 84.9 milyar dolarlık net servete sahip. Ünlü iş adamı aynı zamanda dünyanın en zengin 11. kişisi.

Bu sene en çok kaybeden milyarderler!

Mackenzie Scott’un da 34,9 milyar dolar kaybı var!

Roman yazarı  Mackenzie Scott listede yedinci sırada. Servetinden 34,9 milyar dolar kaybeden Scott'ın şu anki serveti 21,4 milyar dolar. Jeff Bezos'un eski eşi Mackenzie Scott, dünyanın en zengin 62. kişisi.

Bill Gates'ten şok eleştiri: Gereksiz bir teoriye hizmet ediyor

Bill Gates ise sekizinci sırada yer alıyor!

Microsoft ile tanınan Bill Gates, 25.3 milyar dolarlık bir servet kaybetti. Mevcut net değeri 112,8 milyar dolar olan işadamı, dünyanın en yüksek net varlıklı 5. kişisi.

Dokuzuncu sırada Phil Knight’ı görüyoruz!

Nike ve Leica ile tanınan Phil Knight, bu yıl 22.5 milyar dolarlık bir servet kaybetti. Dünyanın en zengin 29. adamı olan Knight'ın şu anki serveti 39.8 milyar dolar.

Son sırada Robin Zeng Yuqun bulunuyor!

Contemporary Amperex Technolog'un kurucusu Zeng Yuqun, 22,5 milyar dolarlık zararla listenin en altında yer alıyor. Milyarderler listesinde 36. sırada yer alan Yuqun'un gün serveti ise 30,7 milyar.

EYT çıkınca emekli olmak şart mı? EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?
Konut fiyatları sadece bize değil, yabancıya da pahalı gelmeye başladı!
Gözler Perşembe gününde! Merkez Bankası'nın kararı ne olacak ve piyasayı nasıl etkileyecek?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön