27 / 04 / 2024

Bu sene kaç Bitcoin milyonerleri silindi?

Bu sene kaç Bitcoin milyonerleri silindi?

Bu yıl kaç Bitcoin milyoneri silindi? Bitcoin milyarderlerinin yüzde 70'inden fazlası 2022'nin üç çeyreğinde silindi.



Yılın başından bu yana, kripto para piyasası, kripto hedge fonları, Celsius Network, Voyager Digital ve Three Arrows ile aşağı yönlü baskı nedeniyle piyasa değerinde yaklaşık 1 trilyon dolar kaybetti. Celsius Network , Voyager Digital ve Three Arrows dahil olmak üzere kripto hedge fonları ve borç verenleri içeren bir dizi iflasla sonuçlandı. Sermaye ve Blockchain.com ve Coinbase gibi firmalardaki operasyonların ölçeklendirilmesi .

Web arşivleme aracını kullanan 1 numaralı Wayback Machine 5 Ocak 2022'de 99.092 Bitcoin (BTC) adresinden
numaradan 1 numara. Çeyreğin başında dijital varlıkların 1 milyon doların üzerinde olduğu ortaya çıktı. 

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!BU SENE KAÇ BITCOIN MİLYONERİ SİLİNDİ?

Teknoloji Oku'da yer alan habere göre; Finbold'a göre, ayı piyasası nedeniyle 2022'nin ilk üç çeyreğinde Bitcoin milyarderlerinin sayısı yüzde 23 azalarak toplam Bitcoin milyarderi sayısı 28 Eylül 2022 itibariyle 29.497'ye düşecek. BitInfoCharts.com istatistiklerine göre, 3. çeyreğin sonunda 25.395 farklı adresin bitcoin bakiyesi 1 milyon doların üzerinde ve ek 4.102 adresin toplam bakiyesi 10 milyon doların üzerindeydi.

Peki, kripto para piyasalarında son durum ne? İşte 30 Ekim kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön