28 / 04 / 2024

Buca'da kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı!

Buca'da kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı!

Kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı. İzmir Buca'da belediye ekiplerinin kaçak evlerin yıkımı sırasında, bir kişinin pompalı tüfek ile ateş açması sonucu 8 polis yaralandı.



Buca ilçesinde kaçak evlerin yıkımı sırasında bir kişinin tüfekle ateş açması sonucu biri emniyet amiri 8 polis yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki kaçak olduğu tespit edilen evlerin yıkımı için güvenlik güçleriyle birlikte bölgeye gitti. Evlerde yaşayanlar, yıkım için gelen ekiplere tepki göstererek engellemeye çalıştı.


Bu sırada, evi yıkılacaklar arasında olan ve kimliği açıklanmayan bir kişi evinden çıkardığı pompalı tüfekle belediye ekiplerinin çalışmalarını sağlayan polislere ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 8 polis memuru yaralandı.


Ambulansla hastaneye kaldırılan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu, 7'sinin ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.


Yaşanan gerginlik nedeniyle bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.


Polisleri yaralayıp ormanlık alana kaçan zanlının yakalanması için bölgede polis helikopterinin katılımıyla çalışma başlatıldı. 


 AA


Geri Dön