18 / 05 / 2024

Bucamar'dan 115 konutluk proje!

Bucamar'dan 115 konutluk proje!

Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR), bir ilki gerçekleştirerek konut sektöründe önemli bir projeye imza attı. Priştina, “Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır” dedi.



Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR), bir ilki gerçekleştirerek konut sektöründe önemli bir projeye imza attı. Kuruçeşme’de gerçekleşecek 115 konutlu projenin tanıtım toplantısında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, “Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır” dedi.


Buca Belediyesi iş birliğiyle Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetleri A.Ş., BUCAMAR İnşaat markasıyla konut sektöründe önemli bir giriş yaptı. Kuruçeşme’de hayata geçecek projenin Buca Tenis Kulübü’nde gerçekleşen kokteyl ile tanıtımında konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Belediye şirketleri kentin vergilerin toplayan ve proje üretmeyen, hantal şirketler haline geldi. Bu şirketlerin projeleri hayata geçirmesi lazım. Bu kapsamda en önemli bu projeyi gerçekleştirme kararı aldık. İnşaat sektörü bunlardan biri. Hedefimizde daha çok proje var. Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. İşimizi biliyoruz, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak, özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca’ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk bir adımdır ama bu adıma ilerleyeceğimizi koşacağımızı göreceğiz” diye konuştu.


TOPLAM BİN 398 METREKARE

BUCAMAR İnşaat olarak arsa karşılığı konut inşaatı çalışmaları kapsamında ilk proje, GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. Kuruçeşme’de yapılacak ilk konut projesinde temel ise Şubat 2016’da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek projede 115 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatların bitiş süresi ise 14 ay olarak belirlendi.


Hürriyet 


Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Buca Belediyesi'nin şirketi BUCAMAR inşaat sektörüne girdi. Kat karşılığı konut inşaatı yapacak olan BUCAMAR, ilk projesinde Kuruçeşme'de 40-55 metrekare büyüklüklerinde 115 dairenin yer alacağı konutları 100-135 bin TL'den satacak.


BUCAMAR'ın konut üretme projesiyle ilgili Buca Tenis Kulübü'nde tanıtım kokteyli yapıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, tanıtımda yaptığı konuşmada belediye şirketlerinin proje üretmesi gerektiğine, hantal yapıdan kurtulması gerektiğini söyledi. Bu nedene BUCAMAR'ın konut sektörüne girmesini öngördüklerini belirten Piriştina "Amacımız asla özel sektörün talip olacağı işler değil. İşimizi, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak; özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca'ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk adımdır ama bu adımla ilerleyeceğimizi, koşacağımızı göreceğiz" dedi.


BUCAMAR'ın ilk projesinde kat karşılığı inşaat çalışması yapacak. Kuruçeşme'deki ilk proje GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. İnşaat temeli Şubat 2016'da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek projede 115 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatlar 14 ayda tamamlanacak.


Yeni Asır



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Buca Belediyesi'nin şirketi Bucamar inşaat söktörüne girdi. Kat karşılığı konut inşaatı yapacak olan Bucamar, ilk projesinde Kuruçeşme'de 40-55 metrekare büyüklüklerinde 115 dairenin yeralacağı konutları 100-135 bin TL'den satacak. Bucamar'ın konut üretme projesiyle ilgili Buca Tenis Klübü'nde tanıtım kokteyli yapıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca'ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız" dedi. 


Sabah 




Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR) şirketi, bir ilk imza atarak konut sektöründe önemli bir projeye imza attı. Evler 100-135 bin lira arası olacak Buca Belediyesi işbirliğiyle Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetleri A.Ş., BUCAMAR İnşaat markasıyla konut sektörüne giriş yaptı. Kuruçeşme'de hayata geçecek projenin Buca Tenis Kulübü'ndeki tanıtımında konuşan Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Belediye şirketleri kentin vergilerin toplayan ve proje üretmeyen, hantal şirketler haline geldi. Bu şirketlerin projeleri hayata geçirmesi lazım. Bu kapsamda en önemli bu projeyi gerçekleştirme kararı aldık. İnşaat sektörü bunlardan biri. Hedefimizde daha çok proje var. Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. İşimizi biliyoruz, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak, özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır" dedi. İnşaat olarak arsa karşılığı konut inşaatı çalışmaları kapsamında ilk proje, GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. Kuruçeşme'de yapılacak ilk konut projesinde temel ise Şubat 2016'da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerinde gerçekleşecek projede 115 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatların bitiş süresi ise 14 ay olarak belirlendi. 



Habertürk Egeli





Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Buca Belediyesinin Bucamar şirketi ilk projesinde Kuruçeşme'de 40-55 metrekare büyüklüklerinde 115 dairenin yer alacağı konutları 100-135 bin liraya satacak 


Buca Belediyesi'nin şirketi Bucamar inşaat söktörüne girdi. Kat karşılığı konut inşaatı yapacak olan Bucamar, ilk projesinde Kuruçeşme'de 40-55 metrekare büyüklüklerinde 115 dairenin yer alacağı konutları 100-135 bin liraya satacak. 

Bucamar'ın konut üretme projesiyle ilgili Buca Tenis Kulübü'nde tanıtım kokteyli yapıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, tanıtımda yaptığı konuşmada belediye şirketlerinin proje üretmesi gerektiğine, hantal yapıdan kurtulması gerektiğini söyledi. 


'İşimizi biliyoruz' 

Bu nedene Bucamar'ın konut sektörüne girmesini öngördüklerini belirten Piriştina, "Amacımız, asla özel sektörün talip olacağı işler değil, işimizi, haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak; özel sektör işini yapacak. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır. Biz buradan kazandığımız parayla Buca'ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk adımdır, ama bu adımla ilerleyeceğimizi, koşacağımızı göreceğiz" dedi. 


Şubat'ta temel atılacak 

Bucamar'ın ilk projesinde kat karşılığı inşaat yapacak. Kuruçeşme'deki ilk proje GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. İnşaat temeli Şubat 2016'da atılacak. Toplam 1398 metrekarelik alanda yükselecek olan projede 115 daire yer alacak. 


Bucamar tarafından 40 ve 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları 100 bin ile 135 bin lira arasında değişecek. İnşaatların 14 ay içinde tamamlanması planlanıyor. 



Milliyet Ege 



Haber, Haber Ekspres gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Buca Belediyesi iştiraki Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Anonim Şirketi Bucamar İnşaat markasıyla konut sektörüne girdi. Arsa karşılığı konut inşaatı modeliyle çalışacak olan Bucamar İnşaat, ilk olarak Şubat 2016'da Kuruçeşme'de 115 dairelik konut inşasına başlayacak


Buca Belediyesi iştiraki olan Bucamar İnşaat arsa karşılığı konut inşaatı çalışmalarına başlıyor. Şirket, hedef ve projelerini, Buca Belediyesi Tenis Kulübü'nde düzenlenen kokteylle tanıttı. Tanıtım kokteylinde konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca'da diğer belediyelerde de olan bir sorun tespit ettiklerini ve bunu çözmek için harekete geçtiklerini söyledi.


Başkan Piriştina, "Belediye şirketlerinin kentin vergilerini toplayan, ancak proje üretmeyen, hantal şirketler haline geldiğini fark ettik. Yasalarla yetki verilmiş, yüzde 100'ü Buca Belediyesi'ne ait bu şirketin gerçekten itibarlı ve ticari bir kurum olarak devam etmesi lazım diyerek yola çıktık ve bu projeyi hazırladık" diye konuştu.




Haber Ekspres






Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Anonim Şirketi Bucamar İnşaat markasıyla konut sektörüne hızlı bir giriş yapıyor. Arsa karşılığı konut inşaatı modeliyle çalışacak olan Bucamar İnşaat, ilk olarak Şubat 2016'da Kuruçeşme'de 715 dairelik konut inşasına başlayacak. Proje tanıtım toplantısına katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, belediye şirketini daha güçlü kılmak adına ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Amacımız asla özel sektörün talip olduğu veya özel sektöre rekabet yaratacak işler yapmak değil. İşimizi ve haddim izi biliyoruz. Ama biz kamunun gücünü ve belediye şirketi olmanın avantajlarını hem vatandaşa hem de işi yapana kazandırmak istiyoruz" dedi. 

Buca Belediyesi iştiraki olan Bucamar İnşaat arsa karşılığı konut inşaatı çalışma larına başlıyor. Şirket, hedef ve projelerini, Buca Belediyesi Tenis Kulübü'nde düzenlenen kokteylle tanıttı.Tanıtım kokteylinde konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca'da diğer belediyelerde de olan bir sorun tespit ettiklerini ve taunu çözmek için harekete geçtiklerini söyledi. Başkan Piriştina, "Belediye şirketlerinin kentin vergilerini toplayan, ancak proje üretmeyen, hantal şirketler haline geldiğini fark ettik. Yasalarla yetki verilmiş, yüzde 100'ü Buca Belediyesi'ne ait bu şirketin gerçekten itibarlı ve ticari bir kurum olarak devam etmesi lazım diyerek yola çıktık ve bu projeyi hazırladık" diye konuştu. 

'HADDİMİZİ VE İŞİMİZİ BİLİYORUZ' 


Özel sektörün tedirginlik duymaması gerektiğini özellikle vurgulayan Başkan Levent Piriştina, "Bucamar'ın iştigal alanını genişlettik. Amacımız asla özel sektörün talip olduğu veya özel sektöre rekabet yaratacak işler yapmak değil. İşimizi ve haddimizi biliyoruz. Kamu yararını önemsiyoruz. Özel sektör özel sektör işini yapacak, belediye belediye işlerini yapacak. Ama biz bu kamunun gücü ve belediye şirketi olmanın avantajıyla hem vatandaşa hem de işi yapana kazandırmak istiyoruz. İnşaattan elde edilen karı daha sonra kamuya harcayalım istiyoruz"diye de ekledi. 

115 DAİRE 14 AYDA BİTECEK 


Bucamar İnşaat olarak arsa karşılığı konut İnşaatı çalışmaları kapsamında ilk proje GNF inşaat tarafından gerçekleşecek. Kuruçeşme'de yapılacak ilk konut projesinde temel, Şubat 2016da atılacak. Toplam bin 398 metrekare alan üzerine projelendirilen ve 5557 metrekare inşaat alanına sahip projede! 15 daire yer alacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatların bitiş süresi ise 14 ay olarak belirlendi. 



Posta Ege

Geri Dön