28 / 04 / 2024

SİNPAşž GYO 600 konutluk proje geliştirecek!

SİNPAşž GYO 600 konutluk proje geliştirecek!

SİNPAşž GYO, bu yıl Bomonti'de residence projesi ve Sancaktepe'de Lagün'e komşu 600 konutluk proje geliştirecek. Bu yıl Ankara'nın da yolunu tutacak olan   Sinpaş GYO, Bosphorus City ve İstanbul Saraylarının satışlarına devam ediyor...  



SİNPAşž GYO, bu yıl Bomonti'de residence projesi ve Sancaktepe'de Lagün'e komşu 600 konutluk proje geliştirecek. Bu yıl Ankara'nın da yolunu tutacak olan   Sinpaş GYO, birbirine komşu Bosphorus City ve İstanbul Saraylarının satışlarına devam ediyor. Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkam Ömer Faruk çelik, yatırım stratejilerinin gelişme potansiyeli taşıyan bölgelerde konut projeleri geliştirmek üzerine kurulu olduğunu belirtiyor.


GAYRİMENKUL sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, hedef müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ederken, sadece konsept geliştirmiyor her bir projesine de farklı temalar yüklüyor. şžu anda birbirlerine komşu Bosphorus City ve istanbul Sarayları'nın yanı sıra, Aqua City 2010, Lagün, Bursa Modern projelerini yürüten Sinpaş GYO, bu yıl yeni projeleri için de hazırlıklarım sürdürüyor. şžişli Bomonti'de gerçekleştireceği residence projesini son çeyrekte satışa sunacak olan Sinpaş GYO, Sancaktepe'de Lagün'e komşu 600 konutluk bir proje daha geliştirecek. İstanbul dışına ilk kez Bursa ile yönelen Sinpaş, bu yıl Ankara'nın da yolunu tutacak. Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik, komşu projeleri Bosphorus City ve İstanbul Sarayları'nın Avrupa'nın en büyük yatırım alanlarından biri haline gelecek bölgede yapıldığını vurguluyor. çelik, 'Projemiz, TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı'na sadece 10 dakika mesafede. Projenin yakınına Tema Park yapılacak. Bölgeye yapılacak konut ve işletmelerin faaliyete geçmesiyle birlikte on binlerce insana istihdam imkanı da sağlanmış olacak' diyor.

Bosphorus City'de yaşam
Ömer Faruk çelik'in verdiği bilgilere göre, Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'de projelendirdiği Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük temalı konut projesi Bosphorus City'de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, yaklaşık 750 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin . boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler, Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe projede yeniden yorumlanıyor. Tasarımı 3 yıl süren Bosphorus City, tamamlandığında 10 bin kişiye İstanbul'un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu bir yaşam alam sunacak. 660 konutun teslim edilerek, yaşamın başladığı projede fiyatlar 181 bin 700 lira ile 2 milyon 874 bin lira arasında değişiyor.


Hisar Residencelar geliyor
Yüzyıl sonrasının tarihi eserlerini oluşturma vizyonu ile geliştirilen İstanbul Sarayları, şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlandı. çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtler, İstanbul Sarayları için ilham kaynağı oldu. Bosphorus City'ye komşu olan İstanbul Saraylan projesinde 'Hisar Residences' satışa sunuluyor. Fiyat aralığı ise 248 bin 449 lira ile 1 milyon 331 bin lira arasında.

En iyi biyolojik gölet Lagün'de
Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirilen Aqua City 2010'da evler isimlerini Antik çağ Anadolusu'nda kurulmuş ve yaşamlannı su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Aqua City 2010'da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği var.Bu daireler, 317 bin lira ile 1 milyon 231 bin lira arasında satılıyor. Anadolu yakasının doğal yaşam merkezi Lagün, sosyal yaşam olanakları, biyolojik göletleri zengin bitki örtüsüyle dikkat çekiyor. Projede yaşam başlarken, dünyanın en iyi biyolojik göleti seçilen projede doğayla iç içe yaşam sunuluyor.


şžimdi ofis, eylülde residence
SİNPAşž GYO ve Fer Yapı'nın yeni bir ofis konsepti olarak geliştirdiği iTower, İstanbul'un merkezinde, ticaretin doğduğu yer olan şžişli Bomonti'de, işiniz ve özel hayatınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ayrıcalık ve donanıma sahip, ilk üst düzey ofis projesi olarak hayata geçiyor. Her katmda 60 metrekareden, 800 metrekareye, kadar dev özellikli ofisler, A sınıfı konforu teknolojiyi ve modern ofis anlayışım aynı ortamda buluşturuyor. Sinpaş GYO, eylül ayında şžişli-Bomonti'de bir de residence projesine başlayacak. Proje için ön talep toplanıyor.


Sinpaş GYO ilk kez Ankara'ya gidiyor
SİNPAşž GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik, bu yıl gerçekleştirecekleri yeni projeleri ise şöyle anlatıyor: 'şžişli Bomonti'de bir projemiz olacak. şžu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini tamamlayıp, bu yılın son çeyreğinde satış ve inşaatına başlayacağız. şžişli Bomonti'deki Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nin Bomonti girişinde merkezi konumda yer alan arsamızda residence projesi gerçekleştireceğiz. Sancaktepe'de yer alan ve Lagün projesinin yer aldığı arsaya komşu durumda olan arsa üzerinde 600 konutluk bir konut projesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca bu yıl ilk kez Ankara'da proje yapacağız. Ankara'da 4 arazimiz var. İlkini çankaya-Dikmen'de gerçekleştireceğiz. Bu projenin geliştirme süreçleri yoğun bir şekilde devam ediyor.'

 

Bursa'nın en büyüğü
ÖMER Faruk çelik, İstanbul dışındaki tek projelerinin Bursa Modern olduğunu hatırlatarak,' Bursa'nın en büyük konut projesini hayata geçirdik. 26 bin metrekarelik dev göl etrafında konumlanan Bursa Modern için, konserlere ev sahipliği yapan geniş festival alam, spor sahaları, yüzme havuzlan, yaşam alanlarıyla kendi içinde küçük bir şehir diyebiliriz' dedi.
Hürriyet


Geri Dön