08 / 07 / 2024

Buğday, arpa, mısır Tarfin'e amanet! Bir çok ilde uygulama başladı

Buğday, arpa, mısır Tarfin'e amanet! Bir çok ilde uygulama başladı

Tarfin Tarım A.Ş İş Geliştirme Müdürü Mansur Yılmaz, Tarfin'in çiftçiye hizmetleri konusunda Tarımdan Haber'in sorularını yanıtladı. İşte Yılmaz ile yapılan röportajda dikkat çeken başlıklar... 



Şeker ücretleri çıkarken sabit fiyat uygulamasına geçmeyen PANŞEK ücretler düşerken sabit fiyat uygulamasına geçti! Son olarak ekonomik dalgalanmalara karşı çiftçinin üretimini devam ettirmesini hedefleyen sunduğumuz hizmetlere Gelir Korumalı Paketimizi uygulamaya başladık. Gelir muhafazalı Paket, çiftçilerin buğday üretimi için girdi alışverişlerini mahsul ederine endeksli olarak gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.  Bu vesile ile çiftçi güncel ekonomik değişikliklere karşı korunuyor. İlk örneğini buğday özelinde uygulamaya başladığımız bu sistemi, tüm Türkiye’deki yetkili satış noktalarında çiftçilerin kullanımına sunduk. 

TARFİN EMANET NASIL ÇALIŞIYOR?

3- Tarfin Emanet hakkında bize detay verebilir misiniz? Nasıl işliyor? Neler sunuyor? Tarfin Emanet ile hedefleriniz nelerdir?

Buğday, arpa, mısır Tarfin e amanet! Bir çok ilde uygulama başladı

Tarfin Emanet çiftçinin mahsulünü makul şartlarda depolayarak mahsul değerlendiğinde satmasına olanak sağlıyor. Bu hizmette çiftçi Tarfin Emanet’i tercih  ettiğinde mahsulünün ederinin %75’ini o günün piyasa şartları ile avans olarak elde edebiliyor. En yüksek 6 aya kadar depoluyor ve 6 ay içinde mahsul değerlendiğinde satıyor.
 Üzerine sağladığı kazancı da yanına kalıyor.

Gübre fiyatları yenilendi! İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım bakanlığı açıkladı! Çiftçi bayram etti

Bu devirde bu maaş kaçmaz! Memur olma fırsatını değerlendirmek isteyenler acele etsin! Son gün yaklaşıyor

2021 Haziran başında buğday ücreti ton başına 2.300 TL ken, Aralık ayında ise 4.500 TL'ye çıktı. Tarfin Emanet kullanan çiftçiler ton başına 1870 kazançlı çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön