29 / 04 / 2024

Bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da öyle çalışacağız!

Bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da öyle çalışacağız!

TOKİ olarak olağanüstü dönemler hariç 50 bin sosyal konut için talep toplamadıklarını söyleyen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da yoğun tempoda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, İdarenin  Ankara  hizmet binasında görev yapan  TOKİ  ekibiyle bayramlaştı.  

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, personelin bayramını kutlayan Bulut, TOKİ gibi bir kurumda ve bu ekiple çalışmaktan onur duyduğunu belirtti.

TOKİ olarak yoğun bir mesai ile çalıştıklarını söyleyen Bulut, bayram tatili öncesi gelenekselleşmiş hale gelen bayramlaşma törenini gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini belirtti.

TOKİ olarak Türkiye’nin en önemli ve beklentilerin yüksek olduğu bir kuruluş olduklarını dile getiren Bulut, “Bunun en son örneğini 50 bin yeni sosyal konut kampanyasında gördük. 50 bin yeni sosyal konutumuza 636 bin başvuru geldi. Bu yoğun talep idaremizden beklentilerin daha da yüksek olduğunu göstermiştir.” söyledi.

TOKİ olarak olağanüstü dönemler hariç 50 bin sosyal konut için talep toplamadıklarını söyleyen Bulut, bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da yoğun tempoda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Personelin bayramını tebrik eden Bulut, “Bayramlarını başka şehirlerde kutlayacak; ailesini, sevdiklerini ziyaret edecek olanlara kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diler, Ramazan Bayramı’nın hepiniz için huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ederim.” şeklinde konuştu.

TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru geldi?

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 83 bin TL'ye ev!

TOKİ'den 309 lira taksitle ev fırsatı!

TOKİ açık satış yöntemi nedir?


Geri Dön