29 / 04 / 2024

Bülent Soylu: Menderes'e kazandıracağımız devlet hastanesi bölgeye katkı sağlayacak!

Bülent Soylu: Menderes'e kazandıracağımız devlet hastanesi bölgeye katkı sağlayacak!

Vatandaşların sağlık ocağı talebini yanıtlayan Köy ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Sağlık ocağı değil, ilçemize hastane kazandıracağız. Biz bu sözümüzü de yerine getireceğiz" dedi




Köy ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 6. buluşmasını Çamönü köyü sakinleriyle gerçekleştirdi. Soylu, pazaryeri düzenlemesi ve park yerinin aydınlatılması için çalışmalar yapılacağı sözünü verdi. Vatandaşların sağlık ocağı talebini yanıtlayan Soylu, "Sağlık ocağı değil, ilçemize hastane kazandıracağız. Biz bu sözümüzü de yerine getireceğiz" dedi. 


Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy buluşmaları kapsamında Dereköy, Tekeli, Oğlananası, Çileme ve Develi'nin ardından Çamönü köyünü ziyaret etti. Her sabah mesaisine bir köyde başlayan Başkan Bülent Soylu, vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları masaya yatırdı. Soylu, özellikle pazaryeri düzenlemesi ve park düzenlemesi için çalışma yapılacağının sözünü verdi. 


"Verdiğimiz bir söz vardı"

Vatandaşların sağlık ocağı talebini de yanıtlayan Soylu, "Seçim zamanı verdiğimiz bir söz vardı, ilçemize hastane kazandırmak. Biz bu sözümüzü yerine getireceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. Hastanenin ilçemize kazandırılmasının ardından çalışma yaparak vatandaşımızın rahat şekilde hastaneye ulaşımını sağlayacağız. Böylelikle tam donanımlı sağlık hizmetine vatandaşlarımız kavuşmuş olacak" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön