29 / 04 / 2024

Bülent Soylu menderes projeleri

Bülent Soylu menderes projeleri

Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bülent Soylu: Menderes'e kazandıracağımız devlet hastanesi bölgeye katkı sağlayacak!

Vatandaşların sağlık ocağı talebini yanıtlayan Köy ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Sağlık ocağı değil, ilçemize hastane kazandıracağız. Biz bu sözümüzü de yerine getireceğiz" dedi

Emlakta en çok kazandıran ilçe Menderes oldu!

2018 yılında Türkiye'de en çok kazandıran ilçe Menderes oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu “2014’te göreve geldiğimizde ‘Bir koyan beş alacak’ dedik. Veriler sözümüzün doğruluğunu kanıtladı” diye konuştu.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarının yeniden başlayacağının müjdesini verdi...

İzmir Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun seçim vaatlerinden biri olan Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı başladı. Yapılacak hastanenin 75 yataklı olacağı belirtildi.

İzmir Menderes Devlet Hastanesi 2017 yılı sonunda hizmete açılacak!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçeye kazandırılacak hastanenin 75 yatak kapasiteli olacağını, 2017’nin sonunda da hizmete sunulacağını açıkladı.

Bülent Soylu:Menderes'i tercih edilen yer yapacağız!

Bülent Soylu Menderes'e yapılan yatırımlar hakkında konuştu. Soylu, Menderes'i terk edilen değil, tercih edilen yer yapacağımızın söylemiştik. Bu projelerimiz ile sözümüzü de tutuyoruz" dedi.

Bülent Soylu: İzmir'e katı atık bertaraf tesisi kurulmasını istemiyoruz!

Palamutarası’na kurulması plananan çöp tesisine ilişkin sessizliğini Egeli Sabah’a bozan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe halkının isteğinin aksine birşeye izin vermeyeceklerini söyledi

Menderes'e spor kompleksi inşa ediliyor!

Menderes Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Cüneytbey Mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz ilçemize değer katacak. Projemizde büyük yol aldık" dedi.

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

İzmir Menderes Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’ne kazandırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı namazıyla birlikte ibadete açıldı. Bayram namazını Mestanlı Camii’nde kılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Menderes Gazipaşa Cami hizmete açıldı!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gazipaşa Camii'nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı. Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'ne kazandırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı namazıyla birlikte ibadete açıldı.

İzmir Menderes'te Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, belediye tarafından ilçeye kazandırılan Gazipaşa Camii’nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Menderes'e hastane ve doğalgaz müjdesi!

Menderes Belediye Başkam Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği'nin birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Başkan Soylu, gecede devlet hastanesi ve doğalgaznı ilçeye kazandınlmasıyla ilgili müjdeler verdi.

Bülent Soylu menderes projeleri Haberi

Bülent Soylu menderes projeleri


Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, dün Ataköy Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Menderes'e uzun yıllar hak ettiği değerin verilmediğini ifade eden Soylu, "İlçemizin makus talihini değiştirmek için kolları sıvadık. Bu sadece bizle olacak bir durum değil. Hep birlikte çaba harcayarak ilçemizi istenilen seviyeye taşıyabiliriz. İlçe genelinde olduğu gibi Ataköy'de de en büyük sorunların başında temizlik geliyor. Bu sorunun ortadan kalkması için kurduğumuz Temizlik Müdürlüğü'müz ile Menderes'in her noktasında temizlik çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız sadece belediyemize ait görev alanları içinde olmayacak. İlçe genelinde gerçekleştireceğimiz temizlik çalışmalarının ardından mezarlıklarımızı da temizleyeceğiz" dedi.

Çalışmalarını yürütürken "Bu bizim görev alanımızda değil, bu çalışmayı yapamayız" demediklerini söyleyen Soylu, "Vatandaşımızın mutluluğu için her çalışmayı yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevde...