03 / 05 / 2024

Menderes'e spor kompleksi inşa ediliyor!

Menderes'e spor kompleksi inşa ediliyor!

Menderes Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Cüneytbey Mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz ilçemize değer katacak. Projemizde büyük yol aldık" dedi.




Menderes Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemiz ne yazık ki spor tesislerinden mahrum kalmış bir yerdi. Gençlerimizin spor yapacağı alanlar konusunda sıkıntı vardı. Halı sahası dahi olmayan ilçemize bizim dönemimizde spor kompleksleri kazandırıyoruz. Cüneytbey Mahallemizde çalışmaları süren spor kompleksimiz ilçemize değer katacak. Projemizde büyük yol aldık" dedi.


Tesisin 7'den 70'e herkes için uygun olduğunu kaydeden Soylu, "Tesisimiz spora gönül veren her yaşta insan için. Spor kompleksimiz içerisinde, halı saha, tenis kortu, yürüyüş pisti ve basketbol sahalarını barındırıyor. Projede ayrıca vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri 2 katlı sosyal tesis de bulunuyor. Cüneytbey Mahallemizin yanı sıra Altıntepe, Oğlananası, Tekeli, Bulgurca, Kemalpaşa ve Özdere'de de herkesin faydalanabileceği spor komplekslerini hayata geçiriyoruz. Amacımız sporla barışık, spora gönül veren bireylerin oluşması. Bunun içinde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön