29 / 04 / 2024

Bülent Turan: Sırada 1915 Çanakkale Köprüsü var!

Bülent Turan: Sırada 1915 Çanakkale Köprüsü var!

Körfez geçiş noktasındaki Osmangazi Köprüsü'nü tamamladıklarını anımsatan Turan, "Şimdi sırada inşallah 1915 Çanakkale Köprüsü var. İnşallah onun da hayata geçtiğini, hep beraber temelinin atıldığını göreceğiz." dedi.



AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülke herhangi bir ülke değil. Bu ülke, tarihten gelen bambaşka iddiası olan bir ülke. O yüzden Türkiye'ye lider olmak, büyük olmak yakışır. Küçük olmak ne Ezine'nin ne Çanakkale'nin ne de Türkiye'nin kitabında var." dedi.


Turan, Ezine Belediyesince düzenlenen iftar programında, daha iyi bir demokrasi, ekonomi ve kalkınmış Türkiye için hep beraber gayret edeceklerini söyledi. 


Körfez geçiş noktasındaki Osmangazi Köprüsü'nü tamamladıklarını anımsatan Turan, "Şimdi sırada inşallah 1915 Çanakkale Köprüsü var. İnşallah onun da hayata geçtiğini, hep beraber temelinin atıldığını, direklerinin yükseldiğini ve en sonunda üzerinden araçların geçtiğini göreceğiz. Artık İstanbul'dan Bozcaada'ya giden arkadaşlarımız, misafirlerimiz, köprüde lodos olur mu poyraz olur mu nasıl geçeceğiz diye düşünmeyecekler. Bu köprüyü oraya inşallah dualarınızla, desteğinizle yapacağız." diye konuştu.


Türkiye'nin tarihten gelen bambaşka bir iddiasının olduğunu dile getiren Turan, ülkede huzur içinde yaşanmasını istediklerini anlattı.


Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaatı ne zaman başlayacak?


AA


Geri Dön