29 / 04 / 2024

Bulvar 216 projesi için 7 kat talep geldi!

Bulvar 216 projesi için 7 kat talep geldi!

Özak GYO, Ataşehir'deki Bulvar 216 projesindeki ofis ve perakende alanları için talep toplamaya başladı. 80 milyon dolarlık projenin ofis ve mağazaları için 7 kat talep geldi ..



ÖZAK GYO, 2013 yılında hayata geçirmeyi planladığı üç projeden, ikincisi olan Bulvar 216 için ön talep toplamaya başladı.

Ataşehir'de, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu bir noktada inşa edilecek olan Bulvar 216, ofis ve perakende alanlarından oluşuyor. 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak Bulvar 216'nın ofisleri için şu ana kadar 400 talep geldi.

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, Bulvar 216'nın düşey ve yatay olarak çok iyi entegre olmuş bir bina olduğunu belirterek, projenin 'komşuluk' anlayışını ofis ve perakende alanlarına da taşıyacağını söyledi.


2 bin kişi çalışacak 


Projenin mimarisine dikkati çeken Coşkuntürk, "Her kat ve ofis gün ışığından yararlanıyor. Bulvar 216'da yaklaşık 2 bin kişi çalışacak ve proje bu kişilerin birbirleriyle karşılaşacağı şekilde tasarlandı" dedi.

Toplam inşaat alanı 50 bin 739 metrekare olan projede 11 bin 370 metrekare perakende, 10 bin 767 metrekare de ofis alanı olduğunu ifade eden Coşkuntürk, "Ofis ve perakende alanlarına finans, brokerlik, doktorlar, mimarlar gibi birçok kesimden şu ana kadar 400 talep geldi. Talepler 6-7 kat fazla. Hangi kiracı yan yana gelirse sinerji yaratır ve orada kalıcı olabilir diye düşünüyoruz. Bunları analiz ederek, tercihlerimizi yapacağız" diye konuştu.

Coşkuntürk, projedeki ofisler satılırken, perakende alanlarının ise kiralanacağını söyledi.


Avrupa'da tescillendi 


ÖZAK GYO, Bulvar 216 projesiyle 'Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde mimari ve proje geliştirme alanlarında 5 ödül birden kazandı. Mimaride 'En iyi karma kullanım mimarisi', 'En iyi ofis mimarisi' ve 'Perakende mimarisi' ödüllerini, geliştirmede ise 'Ofis geliştirme' ve 'Perakende geliştirme' kategorilerinde ödül alan Bulvar 216, çevreye saygı, sosyal yaşam ve insani alanlardaki başarılı yaklaşımıyla ödülleri topladı.

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, tek projeyle 6 kategoride katıldıkları yarışmanın 5 kategorisinde ödül aldıklarını vurguladı. 



Vatan


Geri Dön