15 / 05 / 2024

bular 16 projesi

bular 16 projesi

Özak GYO, Ataşehir'deki Bulvar 216 projesindeki ofis ve perakende alanları için talep toplamaya başladı. 80 milyon dolarlık projenin ofis ve mağazaları için 7 kat talep geldi ..

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Demiryolu projelerine 16,3 milyar ödenek sağlandı...

2024 Yılı Yatırım Programı doğrultusunda Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep şehirlerini birbirine bağlamayı amaçlayan hızlı tren projesi için 16,3 milyar Türk Lirası ödenek sağlandığı kaydedildi.

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

TOKİ 16-19 Aralık çekiliş takvimi açıklandı! Kuralar gün gün il il çekilecek! TOKİ çekiliş kura takvimi sorgulama ekranı

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ kuraları devam ediyor. Peki bugün hangi illerde kura çekilişi yapılacak? 16 Aralık'ta hangi iller için kura heyecanı yaşanacak? İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

TOKİ İlk Evim Bitlis kuraları çekildi! Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bitlis'te 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında inşa edeceği konutların kuraları çekildi. İşte Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize projesi için düğmeye bastı! Rizelilere ucuz konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Rize projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Rize Muradiye projelerinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

bular 16 projesi Haberi

bular 16 projesi

ÖZAK GYO, 2013 yılında hayata geçirmeyi planladığı üç projeden, ikincisi olan Bulvar 216 için ön talep toplamaya başladı.

Ataşehir'de, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu bir noktada inşa edilecek olan Bulvar 216, ofis ve perakende alanlarından oluşuyor. 80 milyon dolarlık yatırım yapılacak Bulvar 216'nın ofisleri için şu ana kadar 400 talep geldi.

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, Bulvar 216'nın düşey ve yatay olarak çok iyi entegre olmuş bir bina olduğunu belirterek, projenin 'komşuluk' anlayışını ofis ve perakende alanlarına da taşıyacağını söyledi.


2 bin kişi çalışacak 


Projenin mimarisine dikkati çeken Coşkuntürk, "Her kat ve ofis gün ışığından yararlanıyor. Bulvar 216'da yaklaşık 2 bin kişi çalışacak ve proje bu kişilerin birbirleriyle karşılaşacağı şekilde tasarlandı" dedi.

Toplam inşaat alanı 50 bin 739 metrekare olan projede 11 bin 370...