02 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir!

Bulvar İstanbul Başakşehir!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 400 lira olarak belirlendi. Bulvar İstanbul Başakşehir'de dairelerin 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...




Bulvar İstanbul Evleri projesi İstanbul Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat işbirliğiyle yükseliyor.  Bulvar İstanbul  Başakşehir projesinin arsası Emlak Konut GYO'nun Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinden alındı.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasından görüşülüyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 1.500 adet daireden meydana geliyor. 2 etap olarak tasarlanan Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 23 blok olarak inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 110 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.


Bu yılın sonuna doğru temeli atılacak olan Bulvar İstanbul Başakşehir teslim tarihi 2016 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 400 lira olarak belirlendi.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine ağırlık verildi. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde dairelerin büyüklğkleri 82 metrekare ile 277 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesi içerisinde sıcak su havuzları, Türk hamamı, fitness merkezi, Zen odası, su ile terapi odası, spor alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, göletler, kamelyalar ve gül bahçeleri bulunuyor.




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön