28 / 04 / 2024

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Bulvar Loft’ta yüzde 15 kâr fırsatı!

Türkiye’de ilk defa uygulamaya koyduğu ‘kâr fırsatı modeli’ ile hayata geçirdiği konut projelerinde fiyatlarda meydana gelecek artışları ilk günden açıklayan Akfen İnşaat’ın Bulvar Loft projesinde son döneme girildi.



Bulvar Loft projesinde yaşamın başlayacağı 2019 yılının ilkbaharına kadar konut alanlara yüzde 15’lik kâr elde etme fırsatı sunuyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, konuyla ilgili bilgi veren Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, “Konut satın almaya yönelik iştahın yeniden oluşmaya başladığı bu dönemde kâr fırsatı modelimiz çok ilgi görüyor. Projenin tamamlanacağı 1 yıllık sürede Bulvar Loft’ta hiçbir zaman fiyatların geri gelmeyeceğini açıklıyoruz. Böylelikle bizden şimdi konut alanlar, gelecekte satın alacaklardan hiçbir dönemde aynı ya da daha pahalıya daire sahibi olmayacaklar” diye konuştu. 

Barış Barçak, İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 liraya satılan konutların değeri 6 bin liraya kadar yükseldiğini sözlerine ekledi. İller Bankası arazisi üzerinde yükselen projede toplam 822 daire yer alıyor. Bulvar Loft’da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Web: http://www.bulvarloft.com.tr/


Geri Dön