09 / 05 / 2024

Bursa Büyükorhan'da bu yıl 65 proje hayata geçecek!

Bursa Büyükorhan'da bu yıl 65 proje hayata geçecek!

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yerel seçimlerde vaat ettikleri 63 proje sayısının 65'e çıktığını ve 2015 yılında tamamına başlayacaklarını bildirdi.



Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yerel seçimlerde vaat ettikleri 63 proje sayısının 65'e çıktığını ve 2015 yılında tamamına başlayacaklarını bildirdi. 


63 projenin çoğuna başlandığını, bu projelere 2 proje daha ilave ettiklerini belirten Başkan Taş, taahhüt ettikleri projelerden 30'una başladıklarını ve diğerlerine de başlayacaklarını bildirdi. Bu yıl temelleri atacaklarını belirten Taş, "TOKİ ile ilgili tüm prosedürü tamamladık. Hükümet Konağı ile ilgili gerekli çalışmalarımızı yaptık. Pazaryerinin kapanması ile ilgili projelerimizi bitirdik. Yöremizde özellikle kestane fidanının uygun olduğunu belirledik, fidan dağıtımı yaptık. İmar tadilatını yapıyoruz. Çöple ilgili sorunları çözerek, çöp aracı eksiklerimizi tamamladık" diye konuştu. 


İlçedeki proje ve çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini ifade eden Taş, "Mahalle fırınlarını, çocuk oyun gruplarını, eksiklerimizin tamamını bitirdik. Şehitlikle ilgili çalışmamızı tamamladık. Turizme yönelik çalışmalarımızı hemen hemen planladığımız şekilde tamamladık. Yörenin hayvancılığına, tarımına, turizmine önem veriyoruz. Göç veren ilçe olduğu için, bölgeye yapılacak yatırımları çok önemsiyoruz" diye konuştu. 


'HİZMETLER BİR BİR GELECEK...' 


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Büyükorhan'a hastane müjdesi verdiğini ifade eden Taş, "Eğitime çok önem veriyoruz. Okulların isteklerini, taleplerini yerine getirdik. Spora ve sağlığa önem veriyoruz. Sağlık merkezimizle ilgili Sağlık Bakanımız geldiğinde hastane sözü aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, bir dediğimizi iki etmiyor. Cephe kaplamalarını, parke taşlarının ihalelerini de en kısa zamanda bitirince, bunları bir bir Büyükorhan'da yapacağız. Biz görevimizin başmdayız. Belediye meclis üyelerimizle, ilçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla, birlik beraberlik içinde hizmetlerimizi yapıyoruz" dedi. 


Bursa Olay


Geri Dön