29 / 04 / 2024

Bursa Foresta Balat'ın yüzde 70'i tamamlandı!

Bursa Foresta Balat'ın yüzde 70'i tamamlandı!

Lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Balat'ta marka yaşam alanı olma iddiasıyla başlayan Foresta Balat Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi.




Lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Balat'ta. marka yaşam alanı olma iddiasıyla başlayan Foresta Balat. Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi. 

Yüzde 70'i tamamlanan Foresta Balat, artık ayında sakinlerini ağırlamaya başlayacak. Ulusal ve uluslararası ödüllü çok sayıda projede imzası olan Hasan Sozuneri tarafından tasarlanan Foresta Balat. Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yukseliyor. 33 bin metrekarelik inşaat sahasında, toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları, açık kapalı yüzme havuzlan, seyir terasları, tema bahçeleri. SPA ve Turk hamamlarıyla, sakin lerine cömert imkanlar sunuyor.  4+1 ve 7+2 kat planlarından oluşan daireleri büyüklükleri 290 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor. 



Hürriyet Bursa


Geri Dön