08 / 05 / 2024

Foresta Balat ne zaman teslim

Foresta Balat ne zaman teslim

Lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Balat'ta marka yaşam alanı olma iddiasıyla başlayan Foresta Balat Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat yaşam başlıyor Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilenleri arasında yer alan konut projesi Foresta Balat, Aralık 2014'te sakinlerini ağırlamaya başlayacak.

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Balat ve Sirkeci'de çarpık yapılaşma furyası!

Sirkeci'ye, Balat'a, Süleymaniye'ye nereye giderseniz gidin binaların önüne, üstüne, arkasına bu gecekondu plastik yerleşkeler hakim. Bu alanlarda yönetimler yetkilerine rağmen bu haksız, çirkin ve çarpık büyümeye göz yumuyor.

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Nilüfer Balat'a sosyal proje müjdesi!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Meteor Dikencik Balat'ta yükseliyor!

Meteor İnşaat İlk olarak Yalova'da başladığı ve 12 ayda tamamlanan 72 dairelik Yalova Life projesinin ardından Bursa'nın yükselen değeri Balat'ta başlayan 2 proje ile birlikte inşaat sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yaptı...

İzmir Çiğli Balatçık parselasyon planı askıda!

İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesi, Çiğli Belediyesi, Etibank Genel Müdürlüğü'ne ait olan parselleri kapsayan parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı...

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.

Foresta Balat ne zaman teslim Haberi

Foresta Balat ne zaman teslim


Lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Balat'ta. marka yaşam alanı olma iddiasıyla başlayan Foresta Balat. Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi. 

Yüzde 70'i tamamlanan Foresta Balat, artık ayında sakinlerini ağırlamaya başlayacak. Ulusal ve uluslararası ödüllü çok sayıda projede imzası olan Hasan Sozuneri tarafından tasarlanan Foresta Balat. Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yukseliyor. 33 bin metrekarelik inşaat sahasında, toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları, açık kapalı yüzme havuzlan, seyir terasları, tema bahçeleri. SPA ve Turk hamamlarıyla, sakin lerine cömert imkanlar sunuyor.  4+1 ve 7+2 kat planlarından oluşan daireleri büyüklükleri 290 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor. 



Hürriyet...