13 / 05 / 2024

Bursa İnegöl yatırıma doyacak!

Bursa İnegöl yatırıma doyacak!

Vali Münir Karaloğlu İnegöl'de inşaatı devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekledi.



İnegöl'de yeni yerleşim bölgelerinin eksikliklerinin giderildiğini belirten Vali Karaloğlu: "Bu gün İnegöl turumuzu gençlik merkezi ve aile sağlığı merkezi ziyaretimizle tamamlamış bulunuyoruz. Baykoca Mahallemizde iki bine yakın TOKİ'nin yeni konutu var. Bölge yeni yerleşim alanı. Eksikleri bir bir gideriliyor. İlkokul, ortaokul, lise şimdi gençlik merkezimiz tamamlandı. Aile sağlığı merkezimiz de tamamlandı. Yakında üç aile hekimimiz bu binada bölgedeki mahallelere hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle bölgenin sosyal donatı olarak alt yapısı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu.

 

HİZMET AYAĞA GELİYOR 


Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekleyen Vali Karaloğlu: "Yeni kamu yatırımları ile bu bölgede oturan insanların ayağına hizmeti getirmiş oluyoruz. Hem aile sağlığı merkezi hem gençlik merkezi hizmetini vatandaşımızın ayağına getirmiş oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri gençliğe çok önem veriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı 2011 yılında bakanlık olarak teşkil edildi. Bursa'da da 17 ilçemizde gençlik merkezlerimiz var. 


Gençlik merkezlerimizde 12 ay sistemiyle gençlerimizi çeşitli kültürel sportif sosyal aktivitelerle onların kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Çocuklarımız okulun dışındaki zamanlarını kaliteli geçiremezlerse bugün hepimizin şikayet ettiği farklı bağımlılıklara düşme riskleri var onu engellemek için kamu olarak anayasanın da bize yüklemiş olduğu sağlıklı gençler yetiştirme konusunda çalışmalarımız devam edecek inşaallah. Bu iki kamu yatırımı en kısa zamanda açıp hizmete alacağız. 


Zaten beraberce gördük ufak tefek eksiklikleri kalmış. İçerisinin tefrişini donatısını en kısa zamanda müdürlüklerimiz tamamlayacak ve halkımızın hizmetine sunulacak. 

Bu kamu hizmetleri buralara kendiliğinden gelmiyor arkadaşlar. 


Kentteki siyasi iradenin ciddi bir takibi söz konusu. İnegöl'deki yatırımları Millet Vekilimiz bire bir takip ediyor. Güzel yatırımlar oldu. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


Bursa Haber


Geri Dön