07 / 06 / 2024

inegöl Münir Karaloğlu

inegöl Münir Karaloğlu

Vali Münir Karaloğlu İnegöl'de inşaatı devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekledi.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Aylin Harbutoğlu tarafından kuruldu.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ensar Topraktan tarafından kuruldu.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 429 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet konut ve 309 ticari üniteden oluşan toplam 429 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

inegöl Münir Karaloğlu Haberi

inegöl Münir Karaloğlu

İnegöl'de yeni yerleşim bölgelerinin eksikliklerinin giderildiğini belirten Vali Karaloğlu: "Bu gün İnegöl turumuzu gençlik merkezi ve aile sağlığı merkezi ziyaretimizle tamamlamış bulunuyoruz. Baykoca Mahallemizde iki bine yakın TOKİ'nin yeni konutu var. Bölge yeni yerleşim alanı. Eksikleri bir bir gideriliyor. İlkokul, ortaokul, lise şimdi gençlik merkezimiz tamamlandı. Aile sağlığı merkezimiz de tamamlandı. Yakında üç aile hekimimiz bu binada bölgedeki mahallelere hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle bölgenin sosyal donatı olarak alt yapısı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu.

HİZMET AYAĞA GELİYOR 


Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekleyen Vali Karaloğlu: "Yeni kamu yatırımları ile bu bölgede oturan insanların ayağına hizmeti getirmiş oluyoruz. Hem aile sağlığı merkezi hem gençlik merkezi hizmetini vatandaşımızın ayağına getirmiş oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti...