05 / 07 / 2024

inegöl yeni yatırımlar

inegöl yeni yatırımlar

Vali Münir Karaloğlu İnegöl'de inşaatı devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu. Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekledi.

Emlak yatırımlarında yeni dönem! Yüzde 40 indirimle konut sahibi olacaksınız!

Emlak yatırımlarında blockchain ile yeni bir dönem başlıyor. Miracle Estate’in blockchain temelli emlak satışı projesi, 2 yılda, yaklaşık yüzde 40 indirimle konut sahibi olma ve yatırım yaparak kazanma fırsatı sunuyor.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

inegöl yeni yatırımlar Haberi

inegöl yeni yatırımlar

İnegöl'de yeni yerleşim bölgelerinin eksikliklerinin giderildiğini belirten Vali Karaloğlu: "Bu gün İnegöl turumuzu gençlik merkezi ve aile sağlığı merkezi ziyaretimizle tamamlamış bulunuyoruz. Baykoca Mahallemizde iki bine yakın TOKİ'nin yeni konutu var. Bölge yeni yerleşim alanı. Eksikleri bir bir gideriliyor. İlkokul, ortaokul, lise şimdi gençlik merkezimiz tamamlandı. Aile sağlığı merkezimiz de tamamlandı. Yakında üç aile hekimimiz bu binada bölgedeki mahallelere hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle bölgenin sosyal donatı olarak alt yapısı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu.

HİZMET AYAĞA GELİYOR 


Yeni yerleşim bölgesi olan Baykoca mahallesinin sanayi bölgesi dışında temiz ve havadar bir bölgede olduğunu sözlerine ekleyen Vali Karaloğlu: "Yeni kamu yatırımları ile bu bölgede oturan insanların ayağına hizmeti getirmiş oluyoruz. Hem aile sağlığı merkezi hem gençlik merkezi hizmetini vatandaşımızın ayağına getirmiş oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti...