04 / 05 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı yatırımcılar için fırsat olacak!

Bursa İnşaat Fuarı yatırımcılar için fırsat olacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, 'Bursa İnşaat Fuarı'nın, sektörün tüm dinamiklerini buluşturacağını belirterek, "Fuar, inşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir ufuk açacak" dedi.



Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. BTSO fuar öncesi sektör temsilcilerini bir araya getirdi ve organizasyonla ilgili çalışmaları masaya yatırdı. 



SEKTÖR İÇİN ÖNEMLİ FİRSAT 



BTSO Başkanı Burkay, fuarların sektörler için hayati önem taşıdığını belirterek, "İnşaat Fuarı da gayrimenkul yatırımcıları için bir fırsat olacak. BTSO olarak bu fuarı önemsiyoruz. Uluslararası anlamda katılımın yoğun olacağı fuar, sektöre yeni ufuklar açacak" dedi. 



KÖRFEZ SERMAYESİ GELMELİ 


Fuarlarda öncelikli olarak hedef kitlenin iyi belirlenmesi gerektiğini hatırlatan Burkay, inşaat fuarında yabancı yatırımcıların da yer alacağını hatırlatarak, "Sektörün buluşmalarını doğru bir hedef kitle ile sürdürmemiz lazım. Bu sayede fuarlar uluslararası arenada söz sahibi olacaktır. Fuarda yabancı gayrimenkul yatırımcılarını mutlaka getirmemiz lazım. Özellikle Körfez ülkelerinden alım heyetlerini burada ağırlamalıyız. BTSO olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.


 

AYRI BİR HEYECAN KATIYOR 


İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da fuarda sektörün tüm dinamiklerini buluşturmak istediklerini söyledi. Özellikle gayrimenkul yatırımcılarını da organizasyona beklediklerini anlatan Mescioğlu, "Bu konuda Bursa Emlak Müşavirleri Odası ile işbirliği içindeyiz. Bu fuarlar, sektöre de ayrı bir heyecan katıyor" dedi. 



Yeni Dönem


Geri Dön