02 / 05 / 2024

Bursa Modern'de 23 Nisan Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi!

Bursa Modern'de 23 Nisan Çocuk Bayramı şenliği düzenlendi!

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şenlik düzenlendi...



Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, daha önce yapılmayanı yaparak bir kez daha çocukların gönlünü fethetti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 21 Nisan 2013 Pazar günü “Bursa Modern Çocuk Bayramı Şenliği” ile kutlayan Sinpaş GYO Bursa Modern, yüzlerce çocuğu buluşturdu.


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı ve farklı bir yaşam sunmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına armağan edilen ve her yıl 23 Nisan günü kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’nin milli bayramı olma özelliğini taşımaya devam ediyor. Sinpaş GYO Bursa Modern 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemli olduğunun altını birkez daha çizmek adına, 21 Nisan 2013 Pazar günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Bursa Modern Festival Alanı’nda “Bursa Modern Çocuk Bayramı Şenliği” gerçekleştirerek yüzlerce çocuğu buluşturdu. Site sakinleri ve Bursa’nın genelinden gelerek şenliğe katılan yüzlerde minik, yağmura aldanmadan festival alanını doldurarak, eğlencenin keyfini çıkardı.


Çocuklar gönüllerince eğlendi...


Aileleriyle birlikte Bursa Modern Festival Alanı’nı dolduran yüzlerce çocuk şişme oyun parkları, su topları, yüz boyama, sosis balon, hayvanat bahçesi ve bir sürü yarışmaların yer aldığı, Sihirbaz Apturi ve Yetenek Sizsiniz’den tanıdığımız Gizem Asar ve Bolo’nun çocukları hayran bırakan gösterileri ile Bursa Modern Festival Alanı’nda gönüllerince bir gün geçirdiler. Yüzlerce miniğin heyecan dolu bakışları arasında gerçekleştirilen “Bursa Modern Çocuk Bayramı Şenliği” görülmeye değerdi. Bursa Modern yaşam merkezi sakinleri, Bursa Modern’de yaşamanın ayrıcalıklarından önümüzdeki günlerde de faydalanmaya devam edecekler.


Geri Dön