28 / 07 / 2024

bursa modern 23 nisan

bursa modern 23 nisan

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şenlik düzenlendi...

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

Bursa Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeli alıyor! Son başvuru 23 Şubat 2023!

Bursa Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Destek Personeli alım ilanını duyurdu. Buna göre destek personelleri alınacak. İlanlara son başvuru tarihi 23 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

bursa modern 23 nisan Haberi

bursa modern 23 nisan

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, daha önce yapılmayanı yaparak bir kez daha çocukların gönlünü fethetti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 21 Nisan 2013 Pazar günü “Bursa Modern Çocuk Bayramı Şenliği” ile kutlayan Sinpaş GYO Bursa Modern, yüzlerce çocuğu buluşturdu.


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Bursa Modern, bünyesinde gerçekleştirdiği etkinlikler ile site sakinlerine ayrıcalıklı ve farklı bir yaşam sunmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına armağan edilen ve her yıl 23 Nisan günü kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’nin milli bayramı olma özelliğini taşımaya devam ediyor. Sinpaş GYO Bursa Modern 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemli...