06 / 05 / 2024

Bursa Osmangazi'de 3 mahalle cazibe merkezi olacak!

Bursa Osmangazi'de 3 mahalle cazibe merkezi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Güneştepe, Yunuseli ve Hamitler mahallerini planlı yapılaşmanın merkezi haline getirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini, kaçak yapıyla mücadeleye de devam ettiklerini belirtti...



Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Camii altında yapımı tamamlanan sağlık ocağında incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve tavsiyelerini dinleyen Dündar, "Güneştepe'de yaşayanlar, mahallelerinde sağlık ocağı bulunmadığını, bizden bu konuda yardımcı olmamızı istedi. Yaptığımız çalışma sonunda, merkezi konumu ve fiziki yapı olarak son derece müsait olması nedeniyle, Güneştepe Camii'nin altını sağlık ocağı olarak düzenledik. İnşallah kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak" dedi. 


'İHTİYAÇLARI KARŞILIYORUZ'

 Başkan Dündar, göreve geldikleri günden itibaren kaçak yapıyla olan mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe mahallelerini, planlı yapılaşmanın merkezi haline getirmek için ayrı bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Dündar, "Bu bölgemiz, bizim dönemimizle birlikte kaçak yapılaşmanın yok denecek kadar az olduğu, imar planlarına uygun konutların yapıldığı, gelişen bir bölge haline geldi. Bir cazibe merkezi oldu. Bizler de, bu gelişim doğrultusunda alt ve üstyapısı, parklar, yeşil alanlar gibi vatandaşın ihtiyaç duyduğu hizmetleri, hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz" dedi. 


Bursa Hakimiyet Gazetesi


Geri Dön