11 / 05 / 2024

Bursa Yenibağlar'a bir park daha geliyor!

Bursa Yenibağlar'a bir park daha geliyor!

Bursa' nın yeşil kimliğinin yeniden kazanması için 5 139 parkı kente kazandıran Osmangazi Belediyesi, bu yatırımlarına Yenibağlar Mahallesi' nde yer alan Harbiye Parkı' nı da ekledi.



Osmaniye Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Yenibağlar'a, bugüne kadar 6 tane daha park yaptık. Toplam 6 bin 772 metrekare park ve yeşil alan kazandırdığımız mahallemizde, 3 bin 430 metrekare alana kurulan Harbiye Çocuk Parkı, içinde yer alan basketbol sahası, yürüyüş yolu, fitness alanları ve kamelyaları ile vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak" dedi. 


YATIRIMLAR SÜRECEK 


Belediye olarak planlı şehirleşmenin önünü açacak birçok hizmeti Yenibağlar Mahallesi'ne kazandırdıklarım belirten Başkan Dündar, "Bursa'da bir ilki gerçekleştirdiğimiz mahallemizde 36 bin metrekare alanda 200 hemşehrimizin hisseli tapu sorununu çözerek, müstakil tapularına kavuşturduk. Yenibağlar'da imar planımıza yakın bir şehirleşme olduğu için daha rahat çalışıyor, daha hızlı hizmet üretebiliyoruz. Osmangazi'nin gelişerek büyüyen bölgesi içinde yer alan mahallemize yatırımımız aralıksız sürecek" dedi. 


Yeni Dönem


Geri Dön