28 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'a yeni yatırımlar yapılacak!

Bursa Yıldırım'a yeni yatırımlar yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden Yıldırım İlçesi’nin de nasibini alacağını söyledi. Altepe; Yıldırım'ın Bursa'nın en eski yerleşim bölgelerinden biri olduğunu vurguladı...



AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Altepe, yeni yönetime başarılar diledi, yapılacak çalışmalarla ilgili üyelerden bilgiler aldı.

Başkan Altepe, Yıldırım İlçesi’nin de kentteki hizmetlerden nasibini alması gerektiğini vurgulayarak, “Yıldırım, Bursa’nın en eski yerleşim bölgelerinden… 70 mahallesi bulunan ilçede yaklaşık 650 bin kişi yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerde her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıldırım İlçesi’nin de her derdini biliyoruz. Yıldırım İlçesi’nde de kentin her köşesinde olduğu gibi hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Başkan Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı üyelerinin de ilçeye yapılan hizmetler konusunda takipçi olmaları gerektiğini vurguladı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Geri Dön