21 / 05 / 2024

Bursa Yıldırım'da yeşil alanlar artıyor!

Bursa Yıldırım'da yeşil alanlar artıyor!

Sosyal belediyecilik hedefini hizmete döken Yıldırım Belediyesi, ilçedeki oyun ve dinlenme parklarının sayısını çoğalttı.



Sosyal belediyecilik hedefini hizmete döken Yıldırım Belediyesi, ilçedeki oyun ve dinlenme parklarının sayısını çoğalttı. Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren ve her geçen gün Yıldırım'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Yıldırım Belediyesi, son 17 ayda 7 adet yeni parkı daha tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.


Yeni parkların hizmete girdiği mahalleler ise 75. Yıl, Değirmenönü, Millet, Beyazıt, Mimarsinan ve Esenevler olarak göze çarpıyor. Yeni yapılan bu parklarla birlikte Yıldırım'daki çocuk oyun parkı sayısı 258'e, dinlenme parkı sayısı ise 77'ye yükseldi. Eski parklarda da kapsamlı revize çalışmalarının da sürekli devam ettiği yeşil katkı Yıldırım'da, parklar vatandaşlara yeşili ve huzuru bir arada sunuyor. 


MUTLU İNSAN, MUTLU ŞEHİR 


Yıldırım'da 69 mahalle olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, Yıldırım'ın nefes almasını sağlayacak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Kentsel dönüşüm sayesinde sosyal yaşam alanlarının ilçeye artı değer katacağının da altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı, "Mutlu insan sağlıklı şehir felsefemizin omurgasını oluşturan kentsel dönüşüm çalışmalarımızda da sık sık vurgu yaptığımız 'Yeşil Yıldırım'ı hemşerilerimizle güç birliği içerisinde tekrar inşa ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bursa Kent


Geri Dön