29 / 04 / 2024

Bursa'da 4 taksitle, KDV'den muaf 2 arsa satılacak!

Bursa'da 4 taksitle, KDV'den muaf 2 arsa satılacak!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den de muaf.



Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 853 metrekare ve 7 bin 218 metrekare olarak belirtildi.

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 20 milyon 500 bin TL ve 52 milyon TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedelleri ise 615 bin TL ve 1 milyon 560 bin TL olarak açıklandı.

KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 4 eşit taksitle ödenebiliyor.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde Belediye Hizmet Binasında Encümen Salonu'nda yapılacak. 

Bursa da 4 taksitle, KDV den muaf 2 arsa satılacak!

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığından:

İHALENİN KONUSU:
Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listede mahallesi, ada/parsel numarası, kullanım şekli, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre Kapalı Teklif (Arttırma) Usulü ile ayrı ayrı satışları yapılacaktır

NOT: Söz Konusu yukarıda belirtilen gayrimenkuller KDV den muaftır.
Geçici teminat aşağıdaki iban no ya yatırabilir. BANKA : TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI KESTEL ŞUBESİ
IBAN NO : (TR**********************73)
1- İhaleler 29/11/2023 Çarşamba günü saat: 10.30 ve 10.40 ta Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediye Hizmet Binasında ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye Encümeni'nce ayrı ayrı yapılacaktır.
2- İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediyemiz hizmet binasında bulunan Destek Hizmetler Müdürlüğünden görülebilir veya satın alınabilir.
3- İstekliler, ihaleye girebilmek için ihale şartnamesinde isteklilerde aranan şartları sağlamak zorundadır. Şartnameye uygun olmayan veya şartname hükümleri dışında şartlar ihtiva eden teklifler geçersiz sayılacaktır. İstekliler ihale şartnamesinde istenilen evrakları teklif dosyasında sunacaklardır.
4- İhaleye iştirak edecek olanlar 1.200,00 TL bedel karşılığında şartname almak zorundadırlar.
5- İhale dosyalarını en geç ihale günü saat 10.00'a kadar Kale Mahallesi Cuma Caddesi No: 1 Kestel /BURSA adresindeki Belediye hizmet binasında bulunan Destek Hizmetler Müdürlüğüne verilmesi şarttır. Bu saatten sonra verilecek ihale dosyaları veya herhangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.
6- Satış şartnamelerinde belirtilen hususlarla taşınmazlara ait dosyadaki şartları alıcılar aynen kabul etmiş sayılır. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.
7- Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, gazete ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.
8- İhale Komisyonu (ENCÜMEN) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleleri yapıp yapmamakta serbesttir. ENCÜMEN’ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin ONAY’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’nin ihaleyi onaylamaması halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
9- İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışlarda ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.
İdare, İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Telgrafla müracaat ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez,
http://www.kestel.bel.tr
İlan Olunur.

Depremden etkilenen 400 işletmeye 754 bin dolar hibe sağlanacak!

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!


Geri Dön