28 / 04 / 2024

Bursa'da arsa kavgası: 2 yaralı, 1 gözaltı!

Bursa'da arsa kavgası: 2 yaralı, 1 gözaltı!

Bursa'da aralarında husumet bulunan iki akraba arasında çıkan silahlı ve sopalı kavga sonucunda 2 kişi yaralanırken, 1 kişi de gözaltına alındı.



Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, iki aile arasında arsa paylaşımı sebebiyle çıkan kavga sonucunda Sedat U. (39), av tüfeğiyle ayaklarından yaralanırken, babası İbrahim U. (66) demir sopayla darbedildi. Ola üzerinde Yaşar Ç. (60), gözaltına alınırken, oğlu Barış Ç. ise kayıplara karıştı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay ilçeye bağlı Gümüştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim U. ve oğlu Sedat U., dayılarından miras kalan arsanın paylaşımı için akrabaları olan Yaşar Ç. ve oğlu Barış Ç. (31) ile bir araya geldi. Bir süre sonra iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa zamanda büyüyüp kavgaya dönüştü. Yaşar Ç., aracından aldığı av tüfeği ile İbrahim U. ile oğlu Sedat U.'ya ateş açtı. Sedat U., tüfekten çıkan saçmaların ayaklarına gelmesiyle yaralanırken, baba İbrahim U.'da, ikili tarafından demir sopayla yaralandı.

Çevrede bulunan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Barış Ç., olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Sedat U. ile baba İbrahim U., sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale sonrasında Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşar Ç., ise av tüfeği ile birlikte Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Barış Ç.'nin bulunması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmalara devam ediyor.
 


Geri Dön