29 / 04 / 2024

Bursa’da mimari anlayışı ve yaşam standartlarını yükselten firma: Yıldız İnşaat!

Bursa’da mimari anlayışı ve yaşam standartlarını yükselten firma: Yıldız İnşaat!

1995 yılında kurulan Yıldız İnşaat 1999 yılına dek İstanbul Anadolu Yakası’nda Ümraniye, Kadıköy ve Göztepe’de kendi ismi ile konut inşa etti. 2002 yılından itibaren de Bursa Nilüfer'de konut inşaatları yapmaya devam ediyor...




1995 yılında kurulan Yıldız İnşaat 1999 yılına dek İstanbul Anadolu Yakası’nda Ümraniye, Kadıköy ve Göztepe’de kendi ismi ile inşa ettiği konutların ardından 2002 yılından itibaren Bursa İli Nilüfer İlçesi sınırları dâhilinde Beşevler, Kültür ve Altınşehir mahallelerinde konut inşaatları yapmaya devam ediyor.


2013 yılı sonunda Nilüfer İlçesi Altınşehir Mahallesi Ata Bulvarı üzerinde Bursalılara lüks konut sunma amacı ile inşa ederek bölgede inşaat anlayışını geliştiren firmamız aynı bölgede sunacağı ikinci proje için lansman çalışmalarını devam ettiriyor.


Yeni projede konut sahiplerine “Cennet” temasını sunmayı amaçlayan YILDIZ İNŞAAT, “Paradise Life” adını verdiği projesinin satışına Mart ayı içerisinde başlayacak olup, Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda da lansman çalışmalarını sürdürecek.


Telefon: (0224) 441 6225

Web Adresi: http://www.yildiz-insaat.com.tr/


Geri Dön