11 / 05 / 2024

Bursa'daki konut satın alma tercihleri olumlu etkileniyor!

Bursa'daki konut satın alma tercihleri olumlu etkileniyor!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü.



Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü. Bursa'dan bir inşaat firmasının kendi adı ve markasıyla ilk kez Kuveyt'teki CITYSCAPE fuarına katıldığını söyleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Kuveyt'teki CITYSCAPE Fuarına Bursa'dan ilk kez Alpiş Group'un katılmış olması bizim için önemli bir ayrıcalık oldu. Fuar bizim için çok verimli geçti" dedi. 


CİDDİ TALEP TOPLADIK 

Kuveyt'te 6 gün boyunca yaptıkları temaslarda büyük ilgi gördüklerini belirten Karaalp "Fuarda hem sözleşme imzalayıp sıcak satış yaptık hem de ciddi miktarlarda talep topladık. Kuveytlilerin Türkiye'ye ve Bursa'ya çok yoğun bir ilgisi var. Bursa'nın Kuveyt'te daha organize bir şekilde tanıtılması için daha planlı çalışma yapılması gerektiğini gözlemledim" şeklinde konuştu. 


BURSA'DA KENDİLERİNİ RAHAT HİSSEDİYORLAR 

Son aylarda yabancılara yapılan konut satışlarında Bursa'nın ilk sıralarda yer aldığını ve Bursa'yı en çok 'Körfez Ülkeleri' vatandaşlarının tercih ederek konut aldıklarını söyleyen Karaalp, "Bursa'nın hem tarihi ve kültürel özellikleri, hem coğrafi konumu 'Körfez Ülkeleri'nde yaşayanlara çok cazip geliyor. Ayrıca yaşam tarzı olarak kendilerini Bursa'da daha rahat hissediyorlar. Haliyle bu durum Bursa'daki konut satın alma tercihlerini de olumlu yönde etkiliyor" dedi. 



A Gazete



Haber Yeni Dönem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;; 


Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü. Bursa'dan bir inşaat firmasının kendi adı ve markasıyla ilk kez Kuveyt'teki CITYSCAPE fuarına katıldığını söyleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "CITYSCAPE Fuarına Bursa'dan ilk kez Alpiş Group'un katılmış olması önemli bir ayrıcalık oldu. Fuar bizim için çok verimli geçti" dedi. 


SICAK SATIŞ 

Kuveyt'te 6 gün boyunca yaptıkları temaslarda büyük ilgi gördüklerini belirten Karaalp, "Fuarda hem sözleşme imzalayıp sıcak satış yaptık hem de ciddi miktarlarda talep topladık. Kuveytliler'in Türkiye'ye ve Bursa'ya çok yoğun bir ilgisi var. Bursa'nın Kuveyt'te daha organize bir şekilde tanıtılması için daha planlı çalışma yapılması gerektiğini gözlemledim" ifadelerini kullandı. 


BURSA TERCİH EDİLİYOR 

Son aylarda yabancılara yapılan konut satışlarında Bursa'nın ilk sıralarda yer aldığını ve Bursa'yı en çok Körfez ülkeleri vatandaşlarının tercih ederek konut aldıklarını sözlerine ekleyen Karaalp, "Bursa'nın hem tarihi ve kültürel özellikleri hem coğrafi konumu Körfez Ülkelerinde yaşayanlara çok cazip geliyor" dedi.


Yeni Dönem


Haber Sabah Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÖRNEK konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Citycape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü. Bursa'dan bir inşaat firmasının kendi adı ve markasıyla ilk kez Kuveyt'teki Citycape Kuwait fuarına katıldığını söyleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Kuveyt'teki bu fuara Bursa'dan ilk kez Alpiş Group'un katılmış olması bizim için önemli bir ayrıcalık oldu. Fuar bizim için çok verimli geçti" dedi. Karaalp, son aylarda yabancılara yapılan konut satışlarında Bursa'nın ilk sıralarda yer aldığını ve Bursa'yı en çok Körfez ülkeleri vatandaşlarının tercih ettiğini belirtti. 


Sabah Bursa


Geri Dön