26 / 07 / 2024

Sertaç Karaalp kim

Sertaç Karaalp kim

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Bursa'da 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yer tahsisiyle hayırsever işadamı Sertaç Karaalp tarafından Görükle’de yaptırılan kız öğrenci yurdunun kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Sertaç Karaalp: Yatırımlar devam edecek!

Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin bu haftaki konuğuydu. Karaalp İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. İşte o röportaj...

Sertaç Karaalp: Konut sektörü en az 10 yıl daha canlı olacak!

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Hep nokta yerlerde ve prestijli projeler yapmaya çalıştık. İnşaat, sürekli ilgilenmeniz gereken bir sektör” dedi.

Yalova Yolu'nda Tuana Evleri'yle değişim başladı!

Selim; Kerim ve Sertaç Karaalp kardeşler, bu kez Bursa'nın en değerli yerlerinden biri olan Yalova Yolu, Sönmez Koç Oto yanında 'Tuana Evleri'ni hayata geçiriyor...

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Tapu harç bedelini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harç bedelini kim öder? Tapu harcı kimin sorumluluğunda, alıcının mı yoksa satıcının mı?

Tapu harcı cezasını kim öder?

Tapu harcı mükellefleri, daha az tapu harcı ödemek için, satış değerini de daha düşük beyan edebiliyor. Bu gibi durumların tespiti halinde tapu harcı cezası uygulanıyor. Peki, tapu harcı cezasını kim öder?

Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder?

Kiracının apartmanda ödemesi gereken giderler içerisinde apartman/ site aidatı da yer alıyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur? Kiracının ödemediği aidat borcunu kim öder? İşte kiracı aidatı..

Sertaç Erten kimdir?

Mimar Sertaç Erten kimdir? Sertaç Erten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Sertaç Erten, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sertaç Erten...

Mevzii imar planını kim yapar?

Mevcut planların yerleşmiş nüfusa yetersiz kalması veya yeni yerleşim alanlarının kullanıma açılması gereğinin ve sınırlarının ilgili idarece belirlenmesine mevzii imar planı deniyor. Peki, mevzii imar planını kim yapar?

Dükkan çöp vergisini kim öder?

Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için ödeniyor. Peki, dükkan çöp vergisini kim öder?

Sertaç Karaalp kim Haberi

Sertaç Karaalp kim

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü. Bursa'dan bir inşaat firmasının kendi adı ve markasıyla ilk kez Kuveyt'teki CITYSCAPE fuarına katıldığını söyleyen Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Kuveyt'teki CITYSCAPE Fuarına Bursa'dan ilk kez Alpiş Group'un katılmış olması bizim için önemli bir ayrıcalık oldu. Fuar bizim için çok verimli geçti" dedi. 


CİDDİ TALEP TOPLADIK 

Kuveyt'te 6 gün boyunca yaptıkları temaslarda büyük ilgi gördüklerini belirten Karaalp "Fuarda hem sözleşme imzalayıp sıcak satış yaptık hem de ciddi miktarlarda talep topladık. Kuveytlilerin Türkiye'ye ve Bursa'ya çok yoğun bir ilgisi var. Bursa'nın Kuveyt'te daha organize bir şekilde tanıtılması için daha planlı çalışma yapılması gerektiğini gözlemledim" şeklinde konuştu. 


BURSA'DA KENDİLERİNİ RAHAT...