27 / 04 / 2024

Bursa'ya Avrupalı ve Ortodoğu yatırımcılardan yoğun talep var!

Bursa'ya Avrupalı ve Ortodoğu yatırımcılardan yoğun talep var!

Dalgalanan 'emlak' Bursa'daki yeni emlak dalgalanması söz konusu. Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun talep artıyor. Aslında, son zamanlarda artan yabancı yatırımcılar da yoğun olarak mülk edinmeye başladı bile...



Dalgalanan 'emlak' Bursa'daki yeni emlak dalgalanması söz konusu... Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun talep artıyor. Aslında, son zamanlarda artan yabancı yatırımcılar da yoğun olarak mülk edinmeye başladı bile... 

Konuyla ilgili bilgi edindiğim Projebeyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun da yoğun taleple ilgili olarak... Bursa'nın konut projesi ihtiyacı olduğunu ve Projebeyaz Danışmanlığın neler yaptığından bahsediyor...: "Bursa'daki emlak talebini karşılamak için yeni projelere ihtiyaç var. Projebeyaz Danışmanlık olarak gerek proje sahiplerinin gerekse yatırımcının her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. 

Beklentileri buluşturup, her iki tarafın da memnuniyetini sağlıyoruz. 


Yurtiçi ve yurtdışında daha önce yaşadığımız tecrübelerin ışığında bize gelecek projeleri değerlendiriyoruz.360 derece gayrimenkul danışmanlığı olarak tanımladığımız bir perspektifle yatırımcının tüm taleplerini karşılıyoruz. Mülk almak ya da kiralamak isteyenlere bireysel ya da kurumsal hizmetler veriyoruz. 


Bursa'ya yurt içi ve yurt dışından gelen talepleri karşılamaya odaklandık, gayrimenkul şirketlerini de işbirliğine ve proje sayısını artırmaya çağırıyoruz." Talep yatırımlara değiniyor...: "Bursa'nın coğrafi olarak çok avantajlı bir konuma sahip. Denize ve dağa 30 dakikada ulaşabilirsiniz. 


Bazen tarihi bir atmosferde bazen modern bir alışveriş merkezinde vakit geçirebilirsiniz. İstanbul'a yakınlığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu avantajlardan yararlanmak isteyen özellikle Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun talep alıyoruz. 


İstanbul- Bursa yakınlığını vurguluyor...: "Bursa'da mülk edinen yabancı sayısı Yalova - Gebze köprüsünün tamamlanmasıyla daha da hızlanabilecek. Çünkü son derece cazip iklimi, tarihi, sahili, Uludağ'ı ve termal tesisleri gibi değerleri ile Bursa ilgi çekiyor. İnsanlar artık, Beylikdüzü'nde oturup İstanbul'u gezeceklerine, Bursa'da oturup aynı süre içinde Taksim'de olabileceklerini biliyor" Bursa'daki emlak talebinin hızlı artışının altını çiziyor...: "Özellikle son beş yılda ciddi bir gayrimenkul atılım gerçekleşti. 


Bursa'ya yoğun talep oluyor. Var olan projeler talebin gerisinde kalıyor. İnşaat firmaları bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Türkiye'nin büyük inşaat firmaları yeni projeler yapmaya başladı. Bireysel yatırımcılar ise nasıl bir gayrimenkule yatırım yapması gerektiği konusunda destek arıyor. Biz de gayrimenkul danışmanlığmdaki uzmanlığımızı gerek inşaat firmalarıyla gerekse bireysel yatırımcılarla paylaşmaya hazırız" 


Bursa Kent/Elif Didem Danacıoğlu 


Geri Dön