02 / 05 / 2024

Bütçe dostu Vivo Y11 (2023) özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Bütçe dostu Vivo Y11 (2023) özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, bütçe dostu Vivo Y11 (2023) ile yürekleri hoplattı! Fiyatını duyan inanamadı! İşte ayrıntılar...



Cihazın ekranı, 6.5 inç boyutunda ve HD+ çözünürlükte. Ayrıca ekranın üstünde küçük bir çentik bulunuyor ve bu çentik içinde ön kamera yer alıyor. Cihazın arka yüzeyinde ise iki adet kamera bulunuyor. Ana kamera, 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. İkincil kamera ise 2 megapiksel çözünürlüğe sahip ve derinlik algılama özelliği için kullanılıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, portre modunda daha doğal görüntüler elde edebiliyorlar.

Vivo Y11 (2023), Android 13 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Ayrıca cihazda 5.000 mAh'lik bir pil yer alıyor. Bu pil, 18W hızlı şarj desteğiyle birlikte geliyor. Bu sayede kullanıcılar, daha kısa sürede pil ömründen daha fazla faydalanabilecekler.

Cihazın öne çıkan diğer özellikleri arasında kulaklık girişi yer alıyor. Giriş segmentinde sıklıkla tercih edilen kulaklık girişi, Vivo Y11 (2023) modelinde de kullanılacak. Bu sayede kullanıcılar, kulaklık kullanarak müzik dinleyebilecek veya video izleyebilecekler.

Vivo Y11 (2023) modeli, Çin'de mart sonu veya nisan ayında tanıtılacak. Daha sonra cihazın diğer pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatı ise 100 ila 145 dolar arasında olacak. Ayrıca cihazın iki veya üç renk seçeneğiyle gelmesi planlanıyor.

Vivo Y11 (2023) modelinin fiyatıyla ilgili olarak belirtilen aralık oldukça uygun bir fiyat noktası olarak görünüyor. Bu fiyat aralığı giriş seviyesi akıllı telefonlar için oldukça standart bir aralık olarak kabul edilirken, cihazın özellikleri ve performansı da bu fiyat noktasına uygun gibi görünüyor.

Özellikle 128 GB dahili depolama ve 4 GB RAM gibi özelliklerin bu fiyat noktasında sunulması oldukça dikkat çekici. Ayrıca, sanal RAM desteği ve Android 13 işletim sistemi gibi güncel özelliklere sahip olması da cihazın tercih edilmesini sağlayabilir.

149 TL’ değerindeki oyun Steam’de kısa süreliğine bedava!
Yeni iPad Pro'nun fiyatı ortaya çıktı!
Samsung'un sevilen modelinde son nokta!

Geri Dön