27 / 04 / 2024

149 TL’ değerindeki oyun Steam’de kısa süreliğine bedava!

149 TL’ değerindeki oyun Steam’de kısa süreliğine bedava!

Dead by Daylight ücretsiz olacak! Steam, kısa süreli bir erişim promosyonunda bize beş günlük ücretsiz üretim verdi.



Dünyanın en popüler dijital oyun satış platformlarından biri olan Steam, tüm zamanların indirimleriyle tanınır. Ayrıca Steam, sınırlı ücretsiz erişim süresi sayesinde size en çok merak ettiğiniz oyunları deneme şansı veriyor. Dead by Daylight o kadar iyi ki Steam'de 149 TL'ye bedava. Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım. Dead by Daylight artık Steam'de ücretsiz!

Son zamanlarda çekilen en önemli hayatta kalma korku oyunlarından biri olan Dead by Daylight, Steam'in artık ücretsiz oyunlarından biri. Oyunu 13 Mart 20:00 CET'ye kadar ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra alırsanız %60 indirimle 59,60 TL'ye alabilirsiniz.

Dead by Daylight çevrimiçi bir korku oyunudur. 1 katil ve 4 kurban oyunun ana mekaniğinden kaçmaya çalışıyor. Bir jeneratörü harekete geçirip katilin diyarından kaçmayı konu alan bu eser, tarihi bir film lisansı satın alarak katilin güncelliğini de göz ardı etmiyor. Steam tarafından oluşturulan Dead by Daylight Ücretsiz Erişim Etkinliğinde şansınızı deneyebilirsiniz.  


    Geri Dön