04 / 05 / 2024

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Milyonlarca insanın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bilgin EYT ile ilgili tek bir formül üzerinde durulduğunu açıkladı. İşte detaylar…



“ÇALIŞMAYI KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

"Henüz çalışmamız sürüyor. Birçok aşamadan geçecek. Bakanlık bünyesinde çalışmalara devam ediliyor. Ardından diğer ilgili bakanlıklar ve kurumlarla da görüşme gerçekleşecek. Üzerinde uzlaştığımız ve Sayın Cumhurbaşkanının da onay verdiği çalışmayı kamuoyu ile paylaşacağız."

Aynı zamanda Bakan Bilgin geçtiğimiz günlerde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Platformu üyeleri ile bir araya gelmişti. Konu ile ilgili olarak EYT Platformu Üyesi Mehmet Ali Çelik şu cümleleri kullanmıştı:

“Biz yalnız Bakan Vedat Bilgin’le görüştük. Bunun dışında Türk İş ve AK Parti Grup Başkan Vekilleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Yaklaşık 22 kişilik bir heyet ile sekiz  farklı ilden derneklerin katılımı ile tüm mağdur dernekleri kapsayan EYT’sinden Aylık Bağlama Oranına (ABO), stajından kadın borçlanmasına kadar hepsinin temsilcisi olan dernekler ile EYT platformu adı altında yapmış olduğumuz görüşmelerde hem AK Parti Grubu’nun hem MHP Grubu’ndan kesin bir şekilde toplumun tümünü kapsayacak çözümleri 2022 senesi sonuna kadar mutlaka iktidar eli ile çözüleceği sözü verildi.

“DOSYAMIZI BAKAN BEY’E SUNDUK”

İçinde bulunduğumuz ayında 9’unda yaptığımız görüşmelerde bu oldu. Ayın 10’unda ise Bakan Vedat Bilgin ile aynı heyet ile tekrar görüşmemiz oldu. Şöyle ki öncekine istinaden kendilerine orada dosyalar verdik aynı zamanda dosyalar kendilerine takdim edildi. Yine aynı şekilde Bakan Bey ile yaptığımız görüşmede dosyamızı sunmuştuk. Dosyanın içerisinde platformun daha önce yaptığı çalışma raporları, mağdur olan kitlenin bize aktardığı bütün sıkıntıların yer verildiği ve bütün derneklerimizin ortak hazırladığı bir rapor neticesinde sıkıntılar ve çözüm yolları ismi altında hazırladığımız raporu Bakan Bey ve AK Parti, MHP gruplarına sunduk.”

Bütün EYT formülleri yanlış! Bakan Bilgin açıkladı! Tek bir formül var

Ekonomistler neden tahvil yatırımını önermiyor? Ekonomist Nejat Özonay açıkladı!

Doğal gaz krizi kapıda! Gelecek 5 – 10 yıl çok zor geçecek

Vatandaşlar borçlarını ödeyemiyor! İcra dosya sayısı 25 milyona yaklaştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön