30 / 04 / 2024

Büyük mutfaklara en iyi çözüm 'Domsan Mutfak Adaları'

Büyük mutfaklara en iyi çözüm 'Domsan Mutfak Adaları'

Ada Mutfak tasarımları, saklama ve tezgah ünitelerini artırarak ekstra kullanım alanı kazandıracak en iyi çözümler sunuyor



Ada mutfaklar, çalışma birimlerinin merkezde toplandığı mutfaklardır. Küçük mutfaklar ada çözümü için elverişli olmadığından mobil bir ada birimi düşünebilir ve ihtiyacınız olan yerde kullanabilirsiniz. Ada biriminde aynı zamanda yemek yeme tezgahı da düşünülmüşse, ocaktan uzakta konumlanmasına özen göstermenizde fayda var.
Ada şeklinde düzenlenen tasarımda pişirme fonksiyonu geniş davlumbazın altında toplanmış, adada ise yıkama ve hazırlık alanları rahatça çözülmüş durumda. Ada mutfaklar, tezgahın her yönden kullanılması açısından fonksiyonel çözümler getirmektedir.

Bu mutfaklarda mekanın ortasında ada olarak adlandırılan ; kimi zaman pişirme , kimi zaman da çalışma mekanı tezgahı olarak kullanılan bir bölüm bulunur. Eğer alan çok büyükse ada biraz geniş tutulup , pişirme ya da çalışma bölümünün yanına bir yemek masası ve oturma grubu yerleştirilir. Ada ile mutfak tezgahının arasındaki uzaklık en az 1m. olmalıdır

STARDOM MODEL
Teknik özellikler:

MDF üzeri parlak lake uygulanan kapaklardır. Camlı kapaklarda dar ve geniş alüminyumlarla birlikte MDF çerçeve işlemi de bulunmaktadır. Beyaz , koyu kahverengi , bordo , füme parlak lake kapak seçenekleri vardır.

Stardom kullanılarak bir yandan dinamiklği sağlamak bir yandan da klasik çizgiyi kaybetmemek sağlanmış ada pişirme hazırlama fonksiyonu ile çözümlenirken mutfağa da dinamik bir hava katıyor.

FREEDOM MODEL
Teknik özellikler:
Freedom; Yonga levha üzeri alpi kaplama kapaklardır. Ahşap desenli renk alternatiflerinde desen yönü ile kapak genişliği paraleldir. Wenge , teak ,zebrano , meşe ve abanoz kapak seçenekleri vardır.
Stardom ; MDF üzeri parlak lake uygulanan kapaklardır. Camlı kapaklarda dar ve geniş alüminyumlarla birlikte MDF çerçeve işlemi de bulunmaktadır. Beyaz , koyu kahverengi , bordo , füme parlak lake kapak seçenekleri vardır.

Geri Dön