29 / 04 / 2024

Büyükçekmece'de 201 ağaç kimliği belirsiz kişilerce kesildi!

Büyükçekmece'de 201 ağaç kimliği belirsiz kişilerce kesildi!

Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından 201 ağaç kesildi. Ellerinde hızarlarla gelen kişiler, güvenlik görevlilerine saldırıda bulunarak 201 ağacı katletti. Olayı fark eden vatandaşlar tepki gösterdi...




Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından 201 ağaç kesildi. 


Ellerinde hızarlarla gelen kişiler, güvenlik görevlilerine saldırıda bulunarak 201 ağacı katletti. Olayı fark eden Alkent 2000 Çamlıca Sitesi sakinleri, gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Olay karşısında kayıtsız kalamayan site sakinleri tepkilerini gösterdi. 


Kesilen ağaçların yerine yenilerinin dikileceğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Söylentilere göre cami yapmak için ağaçların kesildiğini duyduk. Bizim dinimiz cami yapmak için dahi olsa değil 201 ağacın, bir ağacın dahi kesilmesine izin vermez. Biz Büyükçekmece'de 10'un üzerinde cami yaptık, 4 camimizin de inşaatı devam ediyor. Konu bize getirilseydi, vatandaşlarımızın da isteğine göre uygun bir yer tespit edip ağaç katliamına gerek kalmadan camimizi yapardık. Burada yanlış olan, bir hayır yaparken 201 şer işlemektir" dedi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön