03 / 05 / 2024

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Büyükyılmaz tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Murat Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat malzemesi kum çakıl insaat demiri yapı çatı malzemesi fayans mozaik hırdavat insaat kalıp kalıp baglantı malzemeleri çimento kireç tugla yapı kimyasalları tugla izocam dogal çimento levhaları dekorasyon malzemeleri ısı ve su yalıtım malzemeleri ve her türlü insaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satım imalat ithalat ve ihracatıdır.Sirket amaç ve konusu ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların,kamu iktisadi tesebbüsleri,Iktisadi devlettesekkülleri,kamu iktisadi kurulusları,kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat malzemelerinin ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihale..... ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Geri Dön