17 / 05 / 2024

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Murat Büyükyılmaz tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Murat Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Büyükyılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat malzemesi kum çakıl insaat demiri yapı çatı malzemesi fayans mozaik hırdavat insaat kalıp kalıp baglantı malzemeleri çimento kireç tugla yapı kimyasalları tugla izocam dogal çimento levhaları dekorasyon malzemeleri ısı ve su yalıtım malzemeleri ve her türlü insaat malzemelerinin toptan ve perakende alım satım imalat ithalat ve ihracatıdır.Sirket amaç ve konusu ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bakanlıklarının ve bakanlıga baglı resmi kurulusların,kamu iktisadi tesebbüsleri,Iktisadi devlettesekkülleri,kamu iktisadi kurulusları,kamu bütçeli daireler,mahalli idareler,belediyeler,yapı kooperatifleri,özel sektör kurulusları tarafından yurt içinde ve yurt dısında ihaleye çıkarılan insaat malzemelerinin ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihale..... ve anasözleşmesinde yazılı...