27 / 04 / 2024

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?



Merkez Bankası, sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını bildirdi. Merkez Bankası, ticari, ihtiyaç ve taşıt kredilerini ilgilendiren yeni bir karar aldığını açıkladı.

Gazeteci Barış Esen https://twitter.com/barisesen X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu haberi duyurdu. Takipçileri atılan adımların enflasyonla mücadelede etkili olmayacağını yorumlarını yaptı.

DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Borsada yılbaşından bu yana hangi sektör ne kadar kazandırdı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön