27 / 04 / 2024

BW Plus The President Hotel yaza merhaba gecesi düzenledi!

BW Plus The President Hotel yaza merhaba gecesi düzenledi!

Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan BW Plus The President Hotel’de, turizm ve iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılımıyla, 4 Haziran tarihinde, coşku dolu ‘Yaza Merhaba Gecesi’ düzenlendi.



Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan BW PLUS The President Hotel’in Marmara Denizi manzaralı Terrace Restaurant’ındaki görkemli atmosfer, birbirinden güzel şarkılar ve eşsiz lezzetler konukları büyüledi. 

Organizasyonun ilerleyen dakikalarında geceye damgasını vuran bereket yağmurlarının, ülkemize ve turizm sektörüne bereket getirmesi dilenirken, eğlenceye otelin Marmara Balo Salonu’nda devam edildi. 

BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç ve otelin üst düzey personeli; coşku dolu geceye katılan konuklar ile birebir ilgilendi. 


Yenileme, kalite ve teknik altyapıya, 5 yılda 11 milyon dolar


Gecede hoşgeldiniz konuşması gerçekleştiren BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, şunları söyledi: 

“Otelimizin kapılarının açıldığı 1989 yılından bugüne kadar, çizgimizden ödün vermeden misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek, yolumuza devam ediyoruz. İhtiyaçların sürekli ve hızla değişim gösterdiği turizm sektöründe vizyonumuz; konuklarımızı misafir olarak görmekten ziyade, otelimizde kaldıkları süre boyunca kendilerini ev sahibi olarak hissetmelerini sağlamaktır. 

Bu konuda, her iki otelimizde de yenileme, kalite ve teknik alt yapı çalışmalarında, son 7 yılda 11 milyon dolar yatırım yapıldı. Bu çalışmaların yanı sıra, insana hizmet ilkesine dayalı olarak, çalışan personelimizin stratejik eğitimine de aynı oranda önem veriyoruz.

Doğal kaynakların hızla tüketildiği günümüzde, doğayı ve çevremizi koruyan çalışmalarımız ile lider rolümüze devam ediyoruz. 2009 yılında Best Western PLUS The President Otel’de başlattığımız çalışmalar sonucunda, İstanbul’un ilk; Türkiye’nin ikinci ‘Yeşil Yıldız’a sahip olan oteli ünvanı almaya hak kazandık. Diğer iştirakımız olan Best Western Citadel Otel’de ise, söz konusu çalışmalarımızı bu yıl tamamlanmış olup, TUROB’un Yeşillenen Oteller programı kapsamında, Gold sertifika almaya hak kazandığımız bilgisini, sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarılarımızı, bundan sonra da en azından şimdiye kadar olduğu gibi örnek bir biçimde devam ettirmeyi diliyoruz. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkürü borç bilir, hepinize iyi eğlenceler dileriz” diye konuştu. 





Geri Dön