07 / 07 / 2024

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.



Etik ve İtibar Derneği (TEİD), üye sayısını artırıyor. İş etiği ilke ve değerlerinin şirketlerin tüm idari ve ticari fonksiyonları tarafından benimsenmesi ve bir iş yapma biçimi olması amacıyla 2010'da kurulan TEİD, bugün GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 250 binin üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşları bünyesinde barındırıyor. İş dünyasının yoğun desteğiyle üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’in yeni üyesi ise, Demir-Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik A.Ş oldu.

Üretimine 1978’de nervürlü demirçelik ürünleri ile başlayan Çağ Çelik, değişen pazar talepleri doğrultusunda en son teknoloji ile uluslararası standart ve normlarda hem sıcak haddeleme hem soğuk haddeleme ile ürün ve kalite çeşitliliğini yoğunlaştırarak, demir çelik sektörünün liderleri arasında yer aldı.

Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti odaklı, insana ve çevreye duyarlı çalışmayı amaçlayan Çağ Çelik hem yurt içinde hem de yurt dışında 120 ülkeye ihraç yapan demir çelik üreticisi olup, ülkemizde üretilmeyen kalite ve ebatları üretmeyi misyon edinmiş ve hem bölge ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayamayı sürdürmektedir. 
 


Geri Dön