02 / 05 / 2024

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampa



Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Doktor, avukat, öğretmen, polis fark etmeksizin bütün kamu çalışanları için kesenin ağzı açıldı ve 25 bin TL'lik kredinin yolda olduğu açıklandı. 

Kovid-19 salgınıyla mücadele sürerken bir de ekonomik kriz meydana geldi. İkili hanelere çıkan enflasyon rakamları, vatandaşları zorlarken herkes tedirginliğe kapılarak kara kara düşünmeye başladı. Tarihi rekoruna ulaşan altın ve dolar kuruda cabası oldu. Bu durumu fırsat olarak gören bankalarda faizleri artırdıkça artırdı. 

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, kötüye giden bu durumun ardından harekete geçti ve kamu çalışanları için özel olarak gerçekleştirdiği kampanya ile vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Bütün faturalar, krediler, borçlar için tek adres olan Halkbank, güvenli liman olarak bir defa daha ön plana çıktı. Kamu çalışanları için 25 bin Türk Lirası krediyi dakikalar içerisinde sağlayan bank tarafından ödeme kolaylığı da sunuluyor. 

Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampanyası ve kampanyaya ilişkin ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön