20 / 05 / 2024

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampa



Banka bu kredinin yüzde 1,79 faiz oranı kullanacağını açıklarken, 36 aya varan vade fırsatı da sağlıyor. Yani aylık 1.004,28 TL ödenmesine imakan tanıyarak vatandaşı rahatlatan kredi için ödeme seçeneklerini kullanıcılar seçebiliyor. Aylık eşit taksitli, yükselen taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli şekilde tercih edilebilecek ödemeler için başvuruların nasıl yapılacağı da belirlendi.

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Kocaelidenge'de yer alan habere göre; Halkbank, bütün kredi başvurularında son dakika adımı attı. Artık banka şubelerinde sıra bekleme sorunu da sona erdi. Bankanın mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla dakikalar içinde başvuru yapılabiliyor. Sizlerde Halkbank’ın ayrıcalıklarından faydalanmak istiyorsanız, en yakın zamanda mobil bankacılık uygulamasını indirmelisiniz.

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Milyonlarca kişi ödüyor! Kimler o vergiden muaf?

TOKİ'den 12 bin 107 ucuz konut geliyor!

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Emekli maaşları bir kez daha artıyor! Maaşlara 5 gün içinde 750 lira ekleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön